Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NERAZREŠENA SMRT SREDNJOŠKOLCA

Otac sumnja da mu sin nije pregažen, već ubijen!

Autor: G. V. | 27.07.2014 - 13:59:00h | Komentara: 1

Od smrti Mladena Morgentalera (17) iz Požarevca prošlo je više od mesec i po dana, ali još uvek nije ustanovljeno ko je kriv za njegovo stradanje.

Umrlica Mladena Morgentalera (17)

Umrlica Mladena Morgentalera (17)

Beživotno telo ovog srednjoškolca, učenika drugog razreda Tehničke škole «Nikola Tesla» u Kostolcu, pronađeno je 9. juna, pored puta u blizini skretanja za Zabelu, na obilaznici prema Velikom Gradištu.
Tokom policijskog uviđaja, zaključeno je da je Mladen nastradao kada ga je udarilo neko teretno vozilo, čiji je vozač nakon toga pobegao, ne pruživši mu pomoć. Da bi identifikovali ovog vozača, policija se obratila za pomoć građanima, apelujući da joj se jave svi oni koji imaju bilo kakva saznanja o nesreći.
U istrazi je utvrđeno da se Mladen kobne noći vraćao autom sa drugovima sa seoske zavetine u Dubravici. Usput je izašao iz vozila, zbog nepoznatog razloga, nakon čega je, kako policija sumnja, nastradao od udara kamiona. Mladenov otac, Zlatan Morgentaler, smatra da njegovog sina nije pregazio kamion, već da je ubijen i ostavljen pored puta.
- Mladenu ništa nije slomljeno sem kičme, pa je malo verovatno da ga je udario kamion i vukao po putu, jer bi tada imao povređenu ruku, nogu ili neki drugi deo tela. Nađen je u velikoj količini krvi, pa je čudno otkud ona tu ako se radi o prelomu kičme. Zato sumnjam da je moj sin ubijen i ostavljen na putu - kaže Zlatan.
On tvrdi da su u Mladenovim džepovima pronađeni njegov mobilni i ključevi, koji bi morali da ispadnu ukoliko ga je udario kamion i onda vukao po putu.
- U policiji nam ništa više ne govore o ovom slučaju, pa ih više i ne pitamo. Zato želimo da istragu preuzme policija iz nekog drugog grada, jer istina mora da se utvrdi - kaže Zlatan. U Policijskoj upravi Požarevac nisu želeli da govore o detaljima ovog slučaja, već su samo saopštili da je istraga još uvek u toku.
Poslednji komentari
  • amer Vreme: 28.07.2014 17:03h

    ocigledno je da pozarevacka policija nema volje ili je nesposobna da resi ovaj slucaj neko bi trebao prijaviti policiju ministarstvu zbog neazurnosti,lenjosti i neprofesionalnoscu SRAM za srbiju oni su ruglo ovog kraja, sede u kancelariji i piju kafe po ceo dan

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP