Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DRUGA STRANA TRAGEDIJE

OTAC UBIJENOG SARIĆA: Kakav crni veseljak, taj taksista je običan ubica!

Autor: Kurir | 03.09.2014 - 10:43:00h | Komentara: 11

Mislim da je devojka dovela taksistu da se on obračuna sa mojim sinom Željkom, kaže otac Vlada

Dragan Stepanović taksista

Dragan Stepanović taksista

Vidim da taksista Dragan Stepanović peva po svadbama, ali on nije nikakav veseljak, već ubica. Mislim da je kobne noći došao do kafića s nekom čudnom namerom, zašto bi, inače, jedan običan taksista nosio pištolj u kolima.


Ovo je juče rekao Vlada, otac Željka Sarića (37), kog je u noći između subote i nedelje u centru Beograda hicem iz pištolja ubio taksista Dragan Stepanović Stepara (57).

Nije bila samoodbrana

Vlada kaže da ne veruje u verziju priče da je taksista pucao u njegovog sina u samoodbrani i zbog računa od 800 dinara, koji je napravila Željkova poznanica.


- Načuo sam neku priču da je ta devojka, koju je Željko video pet puta u životu, dugovala mom sinu 250 evra. Te pare joj je Željko ranije pozajmio da plati stan. Mislim da je ona namerno dovela taksistu do kafića da bi on rekao mom sinu da mu ona neće vratiti pare - priča Vlada. I Željkovi prijatelji kažu da su sigurni da svađa između taksiste i Željka nije izbila zbog 800 dinara.

- Željko me je zamolio da pozovem taksi toj devojci i rekao da će on platiti vožnju. Međutim, ona nije došla taksijem koji smo joj pozvali, već s tim Stepanovićem. Ušla je u kafić i rekla Željku da izađe da plati. On je izašao i video sam da se raspravlja s taksistom. Prišao sam i rekao sam taksisti da ide, ali on nije hteo. Tad je Željko u besu polomio taksi-tablu i njome me pogodio u glavu - ispričao je Sarićev kum.

On tvrdi da nisu tukli taksistu i da je čuo dva pucnja dok je bio u kafiću.
- Izašao sam i video Željka kako pada. Taksista je stajao i vikao: „Morao sam, morao sam!“ Kad je došla policija, normalno je pričao i stajao, tako da nije tačno da smo mu polomili rebra i da smo ga unakazili od batina - kaže kum.

Prijatelji dodaju da im je čudno što je taksista imao pištolj.


- Mogao je da puca Željku u nogu, a on mu je s metar i po ispalio metak u grudi! Koji to taksista i zašto nosi sa sobom „magnum“ - rekli su Željkovi prijatelji i dodali da je devojka zbog koje je izbio incident otputovala u Niš i da Željkovim roditeljima, ženi i prijateljima nije izjavila saučešće.

Bio je najbolji otac

Željkova supruga Ivana kaže da su njih dvoje u subotu u 21 sat došli iz Grčke s letovanja.


- Željko je bio najbolji otac na svetu, požrtvovan i pažljiv. On je svakog dana po tri-četiri sata provodio sa ćerkom u parkiću. Radio je nekoliko poslova, bio je sportista, a ne siledžija. Bio je reprezentativac u ragbiju i vlasnik moto-kluba, pravio je i nameštaj od drveta. Imao je zlatne ruke - rekla je uplakana Ivana.

Poslednji komentari
  • jocaaa Vreme: 03.09.2014 11:10h

    epa sad ko i uvek..jedna strana prica jedno..druga drugo..a mrtva usta ne govore...ali dalje u istrazi ce sve da se utvrdi....a tri rebra nisu sala..pa ako stvarno nije dobio te batina kako je pisalo onda ovo sve moze da dodje u obzir..al ako jeste.....

  • VladimirR. Vreme: 03.09.2014 11:19h

    ???? Ala se ovde 'mažeeeee'? Gde li je istina?

  • Gavrilo Vreme: 03.09.2014 11:47h

    Pitam se samo sta radi tako divan otac i domacin sa kojekakvim devojkama u pola 3 u kaficu ?

  • posmatrac Vreme: 03.09.2014 15:09h

    Zeljko je bio jako pazljiv, rekla je uplakana Ivana. Pitam se da li je pazljivo polomio taksi tablu i da li je pazljivo udario taksi tablom kuma u glavu?

  • Zika Pavlovic Vreme: 03.09.2014 15:53h

    E pa gospodine Vlado Saricu, da si vaspitao svog sina da ne bije I ne nasrce na posten svet, kao I postovanju starijih od sebe mozda bi on bio bolji covek nego sto je bio. A ja sam isto tako ne samo nacuo,nego znam da je tvoj sin vec od ranije poznat policiji po bahatom ponasanju. To verujem opravdavas, I to sto je napao coveka koji je posteno radio svoj posao. Ovako je samo jedna dzu**ela manje na ulici,i posten svet donekle sigurniji. PODRSKA TAKSISTI I orden,oslobotiti ga svih optuzbi, bila je to SAMOODBRANA od siledzije I manijaka,dobio covek batine na random mestu dok je prehranjivao porodicu ! Nije zevao po kaficu, u pola noci, pored porodice. I to sto je vec od ranije poznat policiji po nasilnickom ponasanju, verovatno nije bitno, bitno da on krece da ugnjetava starije ljude od sebe, I to jos nije smeo da izadje sam,nego sa drugom. To je po vrh svega I kukavicluk. Taksistu pod hitno pustiti na slobodu I osloboditi bilo kakve optuzbe. Hvala

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP