Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POLICIJA UHAPSILA TROJICU MLADIĆA IZ KRALJEVA

Oteli devojčicu, pa je naterali na oralni seks!

Autor: N. Božović | 05.07.2014 - 08:38:00h | Komentara: 12

Trinestogodišnju tinejdžerku na putu Kraljevo – Vrnjačka Banja u auto ugurali M. M. (21), V. Đ. (21) i S. N. (19), nakon čega je jedan od njih izudarao i prisilio na polne radnje

silovanje

Devojčica preživela ogroman stres - ilustracija | Foto: Shutterstock

Trojica mladića iz Kraljeva uhapšeni su juče zbog silovanja trinaestogodišnje devojčice! Oni su devojčicu presreli autom u selu Vrba, na putu Kraljevo - Vrnjačka Banja, na silu je uvukli unutra i primorali na oralni seks. Uhapšeni su M. M. (21), V. Đ. (21) i S. N. (19), svi iz Kraljeva.

Sve se odigralo 26. juna oko 21 čas, kada je devojčica krenula u prodavnicu kako bi ocu donela namirnice. Dok je išla krajem magistralnog puta Kraljevo - Vrnjačka Banja, u selu Vrba, naišla su ova trojica mladića.
- Njih trojica su bili veoma pijani. Kada su ugledali devojčicu, zastali su i onda je jedan od njih, koji je sedeo pozadi, izašao, uhvatio tinejdžerku i ugurao je na zadnje sedište. Počeo je da se nasilno ponaša prema njoj i preteći joj, uz nekoliko udaraca, primorao na oralni seks - priča za “Alo!” izvor blizak istrazi.

Posle nekih pet kilometara vožnje prema Vrnjačkoj Banji, do narednog sela Vraneši, devojčica je uspela da nekako iskoristi nepažnju napadača, otvori vrata i iskoči iz automobila.

- Ispala je iz auta i na sreću se nije povredila. Bežala je kroz livade i njive dok nije shvatila da je niko ne juri. Onda je svojim mobilnim telefonom pozvala oca, objasnila mu je gde se nalazi i on je došao i odveo je kući - priča naš izvor, dodajući da devojčica nije mogla da govori od pretrpljenog straha.
Devojčica je, kako saznajemo, doživela ogroman stres i strah. Danima je plakala, sve dok roditelji nisu odlučili da odu u policiju i slučaj prijave. Napadači su odmah identifikovani i posle brze intervencije policije su uhapšeni.

Njima je određen pritvor do 48 sati, posle čega će biti privedeni na saslušanje višem javnom tužiocu u Kraljevu.
Poslednji komentari
  • Bilja Vreme: 05.07.2014 10:06h

    Aman ljudi, kada ce silovatelji pocetu da se kaznjavaju onako kaki trebaju. To jadno dete nikada nece biti isto, unisten joj je zivot a ti degenerici ce izaci iz zatvora za dve godine i opet ce unistiti neku mlad zivot. DO KADA VISE!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Драгомир Vreme: 05.07.2014 11:44h

    Ја од када знам за себе пропагирам ДА ЖЕНСКО НЕ СМЕ НИ МРКО ДА СЕ ПОГЛЕДА?Она је извор живота!И сада како је мени када сазнам за овакав кретенизам!Знам све српске ,,жестоке,, псовке али ни једна није толико жестока да се опсују силоватељи!Сада су јадни и бедни и покушаће да се ваде на пијанство?Све их везати за дрвеће негде дубоко у шуми па позвати силоватеља или неког мазохисту па да им уради ,,терапију,, одвикавања од проклете работе?Уз услов да остану живи!

  • zoka Vreme: 05.07.2014 13:19h

    svi trojicu treba odma streljati bez sudjenja.

  • ratko Vreme: 05.07.2014 13:26h

    MORAJU SE ADEKVATNO KAZNITI TAKVI LJUDI MOJOJ DA SU TO URADILI JA BI IH SAM KAZNIO KAKO JA ZNAM.

  • SW Vreme: 05.07.2014 14:18h

    kastrirati gamad! ne hemijski, vec mehanicki!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP