Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO!

Oteli i tukli učenika (17) da bi mu iznudili 1.000 evra

Autor: Blic | 29.04.2014 - 19:47:00h | Komentara: 1

Zemunci Gojko Đ. (22), Mario K. (27) i Denis B. (24) uhapšeni su zbog sumnje da su I. B. (17) oteli, pretukli a zatim od njega iznudili hiljadu evra.

Osumnjičeni Gojko Đ. i Mario K. su 22. aprila sačekali maloletnika ispred OŠ “Marko Orešković” na Novom Beogradu. Budući da su se poznavali, namamili su I.B. da uđe u automobil “pežo” kojim su se dovezli. Kada je I. B. ušao u vozilo, Mario je krenuo automobilom, a Gojko, koji je sedeo na zadnjem sedištu, izvadio je pištolj i mladića udario po glavi.
- Naterao ga je da zalegne, a zatim tukao sve vreme dok su se vozili. Maltretiranje je trajalo 15 minuta, a onda su se zaustavili ispred jedne kuće u Zemunu. U tu kuću su uvukli i maloletnika. Mladića su tamo ponovo tukli, optužujući ga da je navodno “ocinkao” njihovog druga, a zatim za “kaznu” od njega tražili hiljadu evra. Kada je mladić pristao, pustili su ga - kaže za “Blic” izvor iz policije.
Naša sagovornik navodi i da je maloletnik pristao da novac donese 29. aprila. Primopredaja novca je, po dogovoru, trebalo da se obavi u jednom beogradskom kafiću. Ali, nakon oslobađanja, mladić je otišao kući i sve ispričao roditeljima.
Slučaj je prijavljen policiji koja je juče, prilikom primopredaje novca, uhapsila Gojka Đ. i Denisa B. dok je Mario K. uhapšen kasnije u svojoj kući.
Poslednji komentari
  • ko to tamo peva Vreme: 29.04.2014 20:40h

    Ako ih sada puste zbog mladosti i nekažnjavanosti,stim će potvrditi moje sumnje o radu suda,i dignuti im moral da se i dalje i još gore upuštaju u kriminalne radnje što pre osuditi i poslati tamo gde se koriste skupna kupatila i gde su obavezni sapuni,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP