Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HTELA DA GA OSTAVI

Oteo devojku i njenu drugaricu!

Autor: novosti.rs | 20.07.2015 - 16:44:00h | Komentara: 0

Policija je uhapsila I.V. (29) iz Bora koji je u stanu svog prijatelja držao zatočenu devojku I. N. (37), koja je htela da raskine vezu, i njenu prijateljicu S. J. (33). Prijateljica uspela da pobegne i obavesti policiju.

Taoci

Uhapšeni je devojku najpre brutalno pretukao  | Foto: Profimedia.rs

Zbog sumnje da je juče oko 14 časova oteo svoju devojku I.N. (37), zaključao je u stan svog prijatelja u stanu u Ulici Moše Pijade i prislanjao joj pištolj na čelo, pretivši da će je ubiti, policija je juče, nakon jednosatnih pregovora, lišila slobode I.V. (29) iz Bora.

Sve je, kako saznaju "Novosti", počelo juče oko devet časova, kada je I.V. pozvao svoju devojku I. N. i njenu prijateljicu S. J. (33) u stan svog prijatelja V. S. (33). Tu je počeo da preti svojoj devojci, koja je želela da raskine sa njim jer ju je često tukao i maltretirao, da će je ubiti ukoliko se odluči na taj korak. A, onda je sa pretnji prešao na dela.

Kako "Novosti" saznaju, I. V. je najpre brutalno pretukao svoju devojku, nakon čega joj je prislanjao pištolj ’’tetejac’’ na čelo, pretivši da će joj ’’prosvirati mozak’’.

S.J. je pokušala da ga spreči, ali je I.V. i nju udario, rekavši joj da se smiri inače će i ona ’’loše proći’’.

I.V. je svoju devojku mučio nekoliko sati. Nisu pomagala njena preklinjanja da je ostavi, kao ni molbe S.J. i V. S. da pusti I.N.

Nasilnik je nastavio da maltretira i tuče devojku, povremeno joj prislanjajući puštolj na čelo.

U jednom trenutku, drugarica nesrećne devojke je iskoristila nepažnju nasilnika i pobegla. Odmah je o svemu obavestila policiju, čije su patrole u rekordnom roku stigle na lice mesta. Organi reda su se popeli na sprat, do stana u kome je, uz pretnju oružjem, I.V. držao zatočenu I.N.

U početku nasilnik je odbijao svaki razgovor sa policijom, pretivši da će je ubiti ako policija pokuša da uđe u stan.

Međutim, nakon jednočasovnih pregovora i ubeđivanja, I.V. je, ipak, rešio da se preda. Otvorio je vrata stana i sa rukama iznad glave izašao napolje.

Policijci su ga odmah oborili na zemlju i pretresli ga, ali kod njega nisu pronašli pištolj.

„Tetejac“’ je, kako se ispostavilo, bio sakriven u stanu.

Po informacijama do kojih su "Novosti" došle, I.V. je priveden u Policijsku upravu u Boru i brani se da su S.J. i njegova devojka sve izmislile ’’kako bi mu napakostili’’. Hitna pomoć je ubrzo, nakon što je nasilnik priveden, ušla u stan i u tu, u šoku, pronašla I. N. koja je odmah zbrinuta u lokalnoj bolnici i njeno se stanje prati.

Nezvanično, I.V. je stari znanac policije. U svom dosijeu ima razbojništva, nasilnička ponašanja, ali i napad na ovlašćena službena lica prilikom obavljanja službene dužnosti. Nakon saslušanja, biće poznato da kako će biti okvalifikovano ovo delo, kao i da li će protiv I.V. biti odrđen pritvor.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP