Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

„POBESNELI MAKS” NA ZVEZDARI

Oteo, vezao lisicama i tukao komšiju!

Autor: J. Paunović | 17.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Interventna policija sa opštine Zvezdara uhapsila je za vikend Dragana A. (38) jer je svog komšiju Aleksandra B. (32) vezao za ogradu zgrade, zatim ga tukao pištoljem i na kraju nasumično pucao iz lovačke puške, saznaje „Alo!“.

Komšiju žicom vezao za gelender

Komšiju žicom vezao za gelender | Foto: Oliver Bunić

Napadnuti momak je trenutno u Urgentnom centru i nalazi se van životne opasnosti. U stambenoj zgradi u Raljskoj ulici, na Zvezdari, juče o ovom incidentu niko od komšija nije pod imenom i prezimenom hteo da govori iz straha za svoj život.


- Bio sam u stanu kada sam čuo lupanje na komšijina vrata. Nedugo zatim i jaukanje i pucnjavu. Niko od nas nije smeo da izađe iz stana dok komšiju policija nije odvela. Pogledajte i sami na šta nam liče hodnici u zgradi, kao da je bio rat. Na sve strane rupe od metaka i krv.

Razvaljena  vrata stana

Razvaljena vrata stana | Foto: Oliver Bunić

Taj momak koji je prebijen se skoro doselio i znali smo ga samo iz viđenja - priča jedan od stanovnika zgrade u kojoj se dogodio incident. Uhapšenog Dragana komšije su retko viđale. Kažu da se bavio nekim, navodno, mutnim poslovima, ali do sada nisu imali problema s njim.
Stan je iznamljivao, kao i momak koji je pretučen. Policiju i ekipu Hitne pomoći pozvali su stanari zgrade u kojoj se dogodio napad. Pripadnici interventne policije zaprepastili su se kada su videli prebijenog momka, kome su ruke bile vezane lisicama za ogradu stepeništa. U stanu uhapšenog nađeni su jedna lovačka puška i revolver, a zaplenjene su i lisice. Vrata stana u Raljskoj ulici gde je živeo Aleksandar B. napadač je razvalio nogom i lupao dok mu ovaj nije otvorio.
Kako “Alo!” saznaje, Draganu se na teret stavlja nedozvoljeno držanje oružja, izazivanje opšte opasnosti i nanošenje teških telesnih povreda. Nezvanično, uhapšeni nije želeo da kaže u policiji šta ga je nateralo da bije i veže svog komšiju niti odakle mu naoružanje.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP