Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SERIJSKI SILOVATELJ UBIO DEVOJČICU

OVO JE MONSTRUM KOJI JE UBIO IVANU: U istoj kući pre dva dana zlostavljao i svoju rođaku!

Autor: Ekipa Alo! | 02.10.2014 - 14:42:00h | Komentara: 9

Monstrum koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao, a potom ubio Ivanu Podraščić iz Batajnice, silovatelj je povratnik, a pre samo dva dana, u istoj kući silovao je svoju rođaku. Policija saslušava D. K. (39) iz Batajnice, osumnjičenog da je silovao i ubio 14-godišnju Ivanu Podraščić.

Darko Kostić

Monstrum koji je ubio Ivanu: D. K.

Zabrana

Mesto ubistva Ivane Podraščić

Mesto ubistva Ivane Podraščić / Foto: Damira Ramadani

Uhapšen je zahvaljujući poligrafskom testiranju, nakon što je pre dva dana na istom mestu silovao svoju rođaku. Kako sazanjemo, osumnjičeni za zločin ima veliki policijski dosije i osuđivan je ranije za silovanje.

Ivana Podraščić

Direktor policije Milorad Veljović ispričao je danas detalje policijske akcije koja je dovela do hapšenja osumnjičenog za ubistvo Ivane Podraščić.

- U dugoj policijskoj karijeri, nikada nisam video potresniji prizor ni kao policajac, ni kao roditelj - ispričao je vidno utučeni Veljović.

- Sa kolegama sam izašao na teren i video nešto što je stvarno zastrašujuće.... Mi smo 29. septembra imali prijavu za silovanje. Radeći na tom slučaju, pronašli smo izvršioca. Ispostavilo se da je silovatelj isti čovek koji je ubio 14-godišnju Ivanu Podraščić.

- Radi se o povratniku i izvršiocu više krivičnih dela. On je 1993. godine sa još jednim čovekom na gnusan način ubio staricu koja je bila 1929. godište. Za to krivično delo osuđen je na sedam godina zatvora - rekao je Veljović i dodao da je to krivično delo Kostić izvršio kao mlađi punoletnik

Kostić je 1993. godine ubio i staricu, za šta je osuđen na sedam godina, a zbog silovanja je 2001. godine osuđen na kaznu zatvora od tri i po godine, rekao je Veljović na konferenciji za novinare.

Iako je, prema prvim informacijama, nesrećna tinejdžerka najpre silovana a potom ubijena, obdukcijom će biti utvrđeno šta se zapravo dogodilo. Za sada, sumnja se da je devojčica ubijena sredinom avgusta.

Beživotno telo Ivane Podraščić pronađeno je u napuštenoj kući u Ulici Mitra Bakića u Rakovici. Njen nestanak prijavio je otac početkom avgusta, a devojčica je 29. jula napustila roditeljski dom u Batajnici. U slučaj se uključio i Centar za socijalni rad.

Poslednji komentari
  • Milica Vreme: 02.10.2014 15:35h

    Sta covek sa debelim dosijeom trazi na ulici?!!!!!!!!!!!! SRAMOTA!!!!!!!!!

  • djoka Vreme: 02.10.2014 16:17h

    Na kolac......

  • Sabac Vreme: 02.10.2014 18:46h

    pa sta ce takav dobar covek u zatvoru....... za sva ta dela samo par godina.....sramota za nase pravosudje po kratkom postupku za takve i mnogoe druge kojih je mnogo

  • Mira Vreme: 02.10.2014 18:50h

    Niko,ama bas niko nema prava i ne sme da uzme zivot nekom,pa cak ni onaj sto mu ga je dao...Strasne stvari se desavaju,sta ce biti sa ovom nasom decom????Napisite mu puno ime i prezime a ne samo inicijale,sto da nije maloletan mozda,pa sve i da jeste...Dal ga je pregledo psihijatar pre nego su ga pustili iz zatvora jer ipak je to psihopata,ili mozda nije trebalo posto je to bila SAMO JEDNA OBICNA STARICA SA JEDNOM NOGOM U GROBU...Pas kad jedenom ujede nekog znajte da ce sledeci put opet i takvog psa odma treba "USPAVATI".....

  • Pjotr Vreme: 02.10.2014 18:59h

    Ako sudija koji ga je osudio i onoj sto je pisao ovakav kazneni zakon ne razmisljaju o samoubistvu, onda sta reci......... bez hemijske kastracije za silovatelje nema srece

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP