Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NASILNIK SA ZNAČKOM

Ovo je žandarm koji je pijan pucao u ženu!

Autor: B. Janačković | 25.10.2013 - 19:49:00h | Komentara: 20

Policija je uhapsila Stanka Stojanovića (31), pripadnika niškog odreda Žandarmerije, zbog sumnje da je 18. oktobra u Bulevaru 12. februar iz automobila u pokretu pucao na Nišlijku A. D.(35) samo jer je zbog njenog automobila koji se kretao propisanom brzinom morao da uspori. On se sumnjiči da je pucao iz službenog pištolja CZ kalibra 9 milimetara i da je nakon toga pokušao da prikrije tragove.

Stojanović se sumnjiči za pokušaj ubistva, a nakon hapšenja branio se da je bio pijan do te mere da se događaja jedva i seća. Pravdao se da je ženu A. D. hteo samo da zaplaši, da je pištolj opalio, navodno, nehotice, te da se zbog toga kaje.

Stanko Stojanović

Stanko Stojanović

 - On je toga dana sa društvom bio u kafani u okolini Niša, gde je popio sedam alkoholnih pića za kratko vreme. Budući da ne pije, brzo ga je uhvatilo. Na gasnu pumpu na ulazu u Niš nije došao da sipa gorivo, jer mu je auto dizelaš, već jer je pijan promašio skretanje. Nastavio je velikom brzinom, pa je u kružnom toku naleteo na „tojotu“ koju je vozila A. D. zbog koje je morao da uspori, što ga je očigledno iznerviralo, pa je svirao. Rekao je da se gotovo ne seća događaja, da je navodno hteo samo da zaplaši vozača, pa se mašio za pištolj koji mu je bio na sedištu kada je slučajno došlo do toga da je opalio. Metak je prošao kroz vrata automobila i pogodio A. D. u rame. Njemu je navodno žao, kaje se, ali ipak sutradan nije došao da se prijavi, već je pokušao da prikrije krivično delo - kaže za naš list izvor blizak istrazi.


Niška kriminalistička policija napravila je veliki uspeh operativno obradivši čak 500 sivih „fijat stila“ za pet dana. Sistem eliminacije, doveo ih je do Stojanovića, koji je posedovao takav auto, doduše, na ženino ime. Sumnju je odmah otvorilo to što je vozilo bilo kod majstora. „Fijat“ je nađen u Vranju, kod autolimara, gde ga je odvezao 21. oktobra da bi mu zakrpio rupu od metka na vratima.
- Majstor je već uspeo da zakrpi rupu od metka koja se nalazila kod kvake suvozačevih ulaznih vrata, ali limar nije stigao da prefarba vrata - kaže naš izvor.
U porodici ranjene Nišlijke revoltirani su saznanjem da iza pokušaja ubistva stoji pripadnik MUP-a.
- Kakva je ovo bezbednost kada žena pođe po hleb, a umalo je ubije ludak sa značkom. Paradoksalno je da moja supruga praktično plaća svog ubicu, jer Žandarmerija dobija plate iz budžeta - kaže D. D., suprug ranjene Nišlijke A. D. 

Obezbeđivao Dačića

Među Stojanovićevim slikama na Fejsbuku može se videti i jedna na kojoj se vidi da je obezbeđivao premijera i ministra policije Ivicu Dačića za vreme njegovog boravka na Kosovu. Stojanović je rodom iz Gnjilana, a u Nišu je od 2000. godine od kada je i u Žandarmeriji. Prema prvim informacijama, do sada nije imao zabeleženih incidenata u javnosti.

Poslednji komentari
  • veca Vreme: 25.10.2013 19:58h

    CIME IH U KAMENICI HRANE DOK SE SKOLUJU KAD SU OVAKO PODIVLJALI, DA JE JEDAN OVAKAV, PA AJDE, AJDE ALI U POLICIJI JE TO HRONICNA BOLEST, KOJA SE ZOVE BAHATOST, NEMAR I SAMOVOLJA!

  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 25.10.2013 20:01h

    Страшно! Полиција убија грађана као глинене голубове. Пази ти то само: држао пиштољ са метком у цеви на сувозачевом месту. Умишљај. Ово не сме проћи некажњено. Ако га пусте, онда је власт отишла у пропаст.

  • prezoni Vreme: 25.10.2013 20:21h

    e,sada lepo na robiju,pa neka se izivljava tamo.

  • md Vreme: 25.10.2013 20:47h

    vidi se da je djubre po faci eto nikada nisam pijo ,ali sada kada sam popijo mogao bi i da upucam nekoga

  • pedja Vreme: 25.10.2013 21:09h

    Ovog buzdovana pandurskog na dozivotnu odmah a takvih je puna policija !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP