Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SLAĐANA ĐORĐEVIĆ (39) OPTUŽUJE ZAMENIKA PREDSEDNIKA SO ALEKSINAC

Palmin funkcioner ljubavnicu metlom pretukao?!

Autor: Branko Janačković | 25.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Slađana Đorđević (39) iz sela Vukašinovac optužuje zamenika predsednika skupštine opštine Aleksinac Momčila Antanaskovića (61) da ju je pred maloletnim detetom pretukao metlom!

Ušivali joj usnu nakon batina

Ušivali joj usnu nakon batina | Foto: Branko Janačković

Prema njenim rečima, ona je sa Antanaskovićem osam godina u vezi i on joj je pred očima 15-godišnje ćerke, zadao udarace drškom metle, 22. aprila u 20.20 ispred njegove kuće, nanevši joj posekotinu na usni i modrice po rukama. Od udaraca joj je, kaže, raskliman i zub. Atansaković, koji je i lider Jedinstvene Srbije u Aleksincu, pak, negira sve - i da je u vezi sa Đorđevićevom i da ju je tukao. Priznaje samo da je došlo do „guranja“.


Uzeli mu pušku

Antanaskoviću je nakon ovog događaja policija oduzela lovačku pušku, do okončanja prekršajnog postupka, što je deo redovne procedure.
- Oduzeli su mi lovačku puškom jer je takva procedura. Nisam pretio, niti je ona to prijavila - kaže on.

- Došla sam kolima do njegove kapije da ga priupitam nešto. Pojavio se sa metlom koja je imala drvenu dršku, dugačku oko pola metra kojom je počeo da me udara. Dete mi je sve gledalo sa zadnjeg sedišta auta. U momentu nisam znala šta me je snašlo. Toliko je počeo da me tuče da su stakla od auta bila krvava. Maltene sam se onesvestila od batina - priča Đorđevićeva.
Dok ona kaže da u selu nije tajna da su osam godina u vezi, Antanasković, pak, tvrdi da je sve izmišljotina.

Popio prijavu:  Momčilo  Atanasković

Popio prijavu: Momčilo Atanasković | Foto: Aleksinac.net


- Mogu i ja da kažem da sam u vezi sa Lepom Brenom, ali to ne znači da jesam. Nisu tačni navodi da sam je tukao. Bilo je svađe i guranja jer me je vređala, ali je nisam udario. Možda se povredila kada sam je odgurnuo prilikom ulaska u automobil, ali ja to nisam video. Nikakvom je metlom nisam udarao, niti to stoji u policijskom zapisniku - kaže Antanasković i tvrdi da mu Đorđevićeva smešta, jer ga smatra odgovornim za gubitak posla.

- Ona je radila na određeno do 2012. u opštini, ali joj ugovor nije produžen nakon smene vlasti. Smatra da sam ja odgovoran za to, pa mi se sveti, ali ja sa tim nemam veze - tvrdi Antanasković.

U policiji je potvrđeno da je Đorđevićeva prijavila napad i da je protiv Antanaskovićeva podneta prekršajna prijava zbog „vređanja, zlostavljanja, vršenja nasilja i izazivanja tuče“. Policija ju je nakon poziva zatekla pred kućom Antanaskovića, gde je od nje uzeta izjava. Nezvanično saznajemo da u policijskom zapisniku stoji da je Đorđevićeva prijavila da joj je navodno zadao nekoliko udaraca „otvorenom šakom“, ali i da je prebijanje posmatrala njena maloletna ćerka.
Poslednji komentari
  • goran NS Vreme: 25.04.2015 17:04h

    ovaj ima ljubavnicu? UZAS

  • Maja Vreme: 25.04.2015 19:17h

    Lep neki decko, zavodnik.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP