Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SKANDAL!

Paraćinac seksualno napastvovao žene i decu, kažnjen uslovno!

Autor: Blic.rs | 03.11.2013 - 18:29:00h | Komentara: 3

Mladić M.S. (23) iz Paraćina, koji je seksualno uznemiravao žene i decu, osuđen je na 11 meseci uslovne kazne za šest krivičnih dela "nedozovoljene polne radnje".

Odluka da momka koji je žene stiskao za zadnjicu i grudi i pokušavao da ih ubedi da uđu u njegov auto, razbesnela je Paraćince.

Odluka Vlade objavljena  12. aprila, ali ne i razlog  zbog kojeg se zemlja  uzima: Paraćin

 Paraćin


- Ogorčeni smo i besni, među osobama koje je napadao je i 11-godišnja devojčica. Koji su to sud i država koji ovog muškarca, psihički i fizički zdravog prema veštačenju psihijatra, osude na uslovnu kaznu? Gde je Marijin zakon za silovatelje? Ovaj će da napadne ponovo i tada će uspeti u svojoj nameri - kaže jedan od roditelja napadnutih devojaka koji je iz straha za svoje dete, ali i bojazni da ne dođe do sukoba sa mladićem i njegovim roditeljima, želeo da ostane anoniman.

Sudija Radoslav Simić je u obrazloženju presude naveo da "sud smatra da će se i pretnjom kazne dovoljno uticati na okrivljenog da krivično delo više ne čini, odnosno da će se postići svrha krivične sankcije".
- Radi se o mladoj osobi, studentu koji do sada nije osuđivan, i koji je priznao dela za koja se tereti, iskreno se pokajao i pati zbog onoga što je učinio. Čak je i oslabio 60 kilograma - objasnio je sudija.

Osuđeni je u završnoj reči izjavio da se "iskreno kaje i da pati zbog onoga što je učinio", da "i on ima maloletnu sestru i ne bi voleo da se to njoj dogodi kao što je on činio maloletnoj osobi". Takođe je zamolio je da ga što blaže kazni, navedeno je u obrazloženju sudije Radoslava Simića.
Poslednji komentari
  • Tanja Vreme: 03.11.2013 18:50h

    Verovatno ima nekog uticajnog od clanova porodice! Mladica treba poslati na lecenje, ako se kaje iskreno, trebalo bi da pomogne sebi i drugima i pronadje uzrok takve "nastranosti" . Potpuno razumem gradjane Paracina i njihovo ogorcenje.

  • xxx Vreme: 04.11.2013 02:31h

    svaka cast nasem sudstvu!toliko o njihovom zdravom razumu!stitite ludake i nasilnike!

  • momazver Vreme: 04.11.2013 11:48h

    IZEM TI ZAKON,ZAKON,ZAKON...IZEM TI SUDIJE,SUDIJE,SUDIJE,SUDIJE I S V E STO JE U VEZI OVAKVIH BUDALASTIH PRESUDA ...DA TI IZEM...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP