Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MONSTRUOZNO

Pas umirao u najstrašnijim mukama

Autor: R. Briza | 05.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 16

Protiv Beogrđanke Ivane Jeftimijević danas će Organizacija za prava i zaštitu životinja Kruševac - ORPAK podneti krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog smrti njenog pasa.

Niko ne zaslužuje ovakvu sudbinu

Niko ne zaslužuje ovakvu sudbinu

U času smrti ženka je
bila kost i koža, završila
je na kratkom lancu
prekrivena ledom

Ona je imala belo-žutu ženku američkog staford terijera, koju je držala na kratkom lancu, gladnu i žednu, bez ikakve zaštite od ovog sibirskog minusa. Pas koji je u času smrti bio sama kost i koža, umirao je lagano, u najstrašnijim mukama. Osim u Tužilaštvu, krivična prijava naći će se na stolu i nadležnima Uprave za veterinu Ministartva poljoprivrede.


Danijela Lazarević, potpredsednica ORPAK-a, kaže za „Alo!“ da su fotografije koje su prekjuče dobili o tom slučaju jezive.

- O vlasnici psa nemamo nikakve podatke. Fotografije o mučenju psa stigle su nam preko Fejsbuka. Na njima se vidi potpuno otvorena kućica, u kojoj pas nije imao nikakvu zaštitu od hladnoće. Ženka je bila vezana kratkim lancem. U kućici su kosti i neki stari hleb. Na fotografijama je pas živ, u groznom stanju, a ima ih na kojima se vidi kako leži, prekriven ledom. Na jednoj je već mrtav - kaže ona i dodaje:
Poslednji komentari
  • chare Vreme: 05.01.2015 07:26h

    A sta ce biti sa ono dvoje ljudi koje su izujedali rotvajleri? Ko ce njih da zaštiti?

  • Dragan Vreme: 05.01.2015 09:49h

    Ko ce njih da stiti? Pa normalno niko, uostalom evo potvrde mojoj tezi da ja kao Srbin imam manje prava i od psa lutalice on mene ujede i nikom nista a ja njega sutnem u samoodbrani i dobije prijavu.

  • Mirjana Rok Vreme: 05.01.2015 10:00h

    Sada bi tu ološ "gospodju", beogradjanku, trebalo istretirati na isti način :(

  • dina Vreme: 05.01.2015 11:22h

    Pa posto nisu bili vezani lancem,otici ce lekaru da saniraju povrede!I protiv tih vlasnika podneti prijavu,jer zivotinja napada kad je ugrozena ili tako dresirana,znaci opet ljudski faktor.A tebe sram bilo za taj komentar kad tako cinicno komentarises smrt neduzne zivotinje koja nije imala nikakve sanse da se zastiti i spasi od neodgovornog vlasnika.I da,one zavise od nas,ne mogu da udju u prodavnicu i kupe sebi hranu ili zamole nekog da ih pusti da se ugreju.Sram te bilo za cinizam nad neduznim bicima,i prestanite vise da na svaku vest o zivotinjama komentarisete i odmah nadjete poredjenje sa ljudima.Kad ste tako divni,spasite neku dusu,udomite prosjaka,nahranite neko dete!

  • Dana Vreme: 05.01.2015 11:45h

    chare pa jesi li ti ogranicen-a osoba, pa sta ima ovaj slucaj sa onim svaki je slucaj zaseban malo to razgranici ako ima cime ...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP