Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

JASMINA CVETKOVIĆ (37) UHAPŠENA JE JUČE U VRANIĆU

Paunova devojka opet okrvavila ruke!

Autor: Enis Sadiku | 18.10.2014 - 07:55:00h | Komentara: 1

Jasmina Cvetković (37) uhapšena je juče u Vraniću kod rođaka zbog sumnje da je u četvrtak oko 23 sata nožem ubila svog dečka Milana Tomovića (37) u beogradskom naselju Miljakovac 2, u ulici Nikole Rolovića 27. Ona je već robijala sedam godina zbog ubistva Aleksandra Paunovića (22) zvanog Mali Paun, svog tadašnjeg mladića, koga je ubila 11. marta 2000. u njegovom stanu u Branka Krsmanovića 3, pucajući mu u grudi iz pištolja.

Vidim svuda tragove krvi i ne znam šta da radim: Dušan, brat vlasnika stana u kojem se desilo ubistvo

Vidim svuda tragove krvi i ne znam šta da radim: Dušan, brat vlasnika stana u kojem se desilo ubistvo | Foto: Rajko Ristić

Poslednji zločin počinila je u stanu prijatelja Vlade Petrovića. Jasmina je sama prijavila policiji zločin i potom je pobegla. U stanu je ostao Vlada, koji je pokušavao da pomogne prijatelju. Ubistvu je prethodila svađa, a potom i tuča. Utvrđeno je da je Tomović zadobio ubodnu ranu u predelu srca, koja je bila smrtonosna.

Tepih natopljen krvlju

Tepih natopljen krvlju | Foto: Rajko Ristić

Kako saznajemo, neposredno pre ubistva, Milan i Jasmina su se posvađali u ulazu zgrade, a nakon što su se smirili, popeli su se u Vladan stan. Prema našim saznanjima, i tamo su nastavili da se svađaju nakon što su malo više popili, a sumnja se da su bili i pod uticajem narkotika.
 
U jednom trenutku je buka prestala, ali samo desetak minuta kasnije začulo se lomljenje, a potom i krici. Prema rečima stanara, čuo se ženski glas kako histerično viče: “Pusti me napolje! Skote, otvori vrata!”, a potom zvuk lomljave.

- Ne znam šta se dogodilo jer se svakodnevno iz tog stana čula galama. Tek kada su došli policija i Hitna pomoć, saznala sam da je Milan ubijen. Strašno je to što se dogodilo, ali od njih nismo imali mira. Sumnjali smo da se Milan, koji je živeo u ulazu pored nas, drogira, kao i njegova devojka. Noću je njihovo društvo znalo da se okupi između zgrade i da se svađa i galami - rekla je za “Alo!” stanarka zgrade.

U stanu gde se dogodio krvavi pir zatekli smo Dušana, Vladinog brata. Na ulazu se video tepih natopljen krvlju. “Ne znam šta se dogodilo. Vidim u stanu tragove krvi i ne znam šta da radim. Čim sam čuo, odmah sam pozvao brata Vladu i on mi je potvrdio da su mu se prijatelji potukli, a da je potom i jedan nastradao. Ne živim u Beogradu. Ne znam kako se moj brat druži sa njima, kada je od njih stariji 20 godina - rekao je za naš list Vladin brat.

U bivšeg sasula sedam metaka!


Na suđenju u februaru 2001, Jasmina Antonijević zvana Deni osuđena je na šest godina zatvora zbog ubistva dečka Aleksandra Paunovića zvanog Mali Paun. Tada joj je sud izrekao i meru obaveznog lečenja od narkomanije. Tokom istrage i suđenja, priznala je šta je učinila i dodala da se kaje i da joj je krivo što se to dogodilo. Navela je i niz detalja iz života sa Paunovićem tvrdeći da ju je maltretirao i kinjio. Ona je iz Paunovićeog pištolja CZ M57 kalibra 7,62 milimetra ispalila u njega ceo okvir od sedam metaka. Tada je sa njom osuđen Duško Jakovljević jer joj je tri sata posle Paunovog ubistva pomogao da se sakrije. Ona mu je ispričala šta je uradila, a on ju je odvezao u jedan stan na Karaburmi. Sutradan ju je odvezao na autobusku stanicu da bi otputovala u Svilajnac.

Dejan Marjanović Šaban

Dejan Marjanović Šaban | Foto: youtube

Bivši dečko ubio Dejana Marjanovića Šabana


Aleksandar Paunović je kao 15-godišnjak osuđen za ubistvo Dejana Marjanovića Šabana, jednog od šefova podzemlja i trgovine drogom na Zvezdari. Zbog toga je kao maloletnik proveo dve i po godine u vaspitno-popravnom domu u Kruševcu, odakle je 2000. izašao. Kako se tada pričalo, Paunović je pripadao ekipi Bojana Petrovića, ali se pre smrti primirio, iščekujući dosluženje zatvorske kazne.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 18.10.2014 19:37h

    fino drustvo,svaka cast

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP