Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

RODITELJIMA MALO LAKŠE

Pedofil identifikovan ali i dalje na slobodi

Autor: Kurir | 27.03.2015 - 10:27:00h | Komentara: 0

Nakon što je valjevska policija otkrila Aleksandra K. (62) iz Lazarevca, inače invalida u kolicima, kome su žrtve bile devojčice uzrasta od devet do 12 godina, mnogi roditelji u Osečini si odahnuli.

OSečina osnovna škola

Osečina, Osnovna škola Braća Nedić

– Dobro je da se ova agonija završila. Samo mi nije jasno zašto taj čovek nije iza rešetaka, što ga policija nije uhapsila, već ga je samo identifikovala, a to znači da će opet moći da uznemirava našu decu – kaže majka jedne od devojčica iz Osečine, koje su se proteklih meseci našle na udaru telefonskog manijaka, koji im je dahtao u slušalicu i govorio nepristojne reči.
Agonija roditelja trajala je nekoliko meseci, a na udaru manijaka našlo se nešto više od 15 devojčica OŠ "Braća Nedić", jedine osnovne škole u toj varošici.
– Roditelji su mi ukazali na taj problem. Pozivao je devojčice od drugog do šestog razreda. Iz razgovora sa roditeljima shvatili smo da je verovatno u pitanju ista osoba jer je po istom scenariju uznemiravala devojčice. Koristi to što su deca u prepodnevnim satima najčešće sama kod kuće i onda ih poziva i govori im razne gadosti. Zbog svega toga i škola je poslala zvaničan dopis policiji u Osečini – rekao je direktor ove škole Zoran Petrović.
Kako je policija utvrdila, Aleksandar je prve pozive maloletnicama uputio još u avgustu 2014. godine, a najviše ih je bilo u februaru i martu 2015, zbog čega je grupa roditelja i zatražila pomoć policije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP