Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UBISTVO U „ČAROBNJAKU“

Pekar likvidiran zbog švaleracije?

Autor: Milan Dudvarski | 23.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 5

Pekar Savan Burmudžija (40) iz Beograda ubijen je juče ujutru u pekari „Čarobnjak“ u Bačvanskoj ulici, u blizini Centralnog zatvora. U njega je za sada nepoznati napadač ispalio dva hica iz pištolja, a prema prvim sumnjama policije, motiv zločina je preljuba!

Ubijen sa  dva hica: Burmudžija

Ubijen sa dva hica: Burmudžija

- Beživotno telo pekara je oko 5 ujutru našla radnica „Čarobnjaka“. Zatekla ga je u klečećem položaju, sa glavom prislonjenom na pod. To ukazuje da je ubica pekara naterao da klekne, što je ovaj i učinio, a zatim mu je ispalio dva hica u grudi. Druga pretpostavka je da je pekar pokušao u tom položaju da umoli egzekutora da mu poštedi život - kaže za „Alo!“ izvor blizak istrazi.
Naš sagovrnik navodi i da je Savan ranije bio vlasnik pekare, ali da mu je posao propao i da se tada zaposlio u „Čarobnjaku“.

Savana pronašla koleginica kada  je došla na  posao: Uviđaj

Savana pronašla koleginica kada je došla na posao: Uviđaj | Foto: Rajko Ristić


- Istraga će sigurno pokazati šta je motiv ovog ubistva. Jedan od pravaca istrage je i eventualni dug prema zelenašima. S druge strane, istraga će ići i u pravcu preljube jer je Savan, kako su rekli radnici i oni koji su ga poznavali, voleo da se zabavlja sa ženama i nije mu bilo bitno da li su u bračnim vodama ili tome slično - naveo je naš izvor.

Slavica, radnica u pekari koja je pronašla Savana, nakon kratkog saslušanja u policiji u kojem je opisala u kom položaju je našla pekara, rekla je da je uvek dolazio na posao oko 4 sata ujutru.

Pekara  „Čarobnjak“  u blizini CZ-a

Pekara „Čarobnjak“ u blizini CZ-a | Foto: Rajko Ristić


- Zaista ne znam šta bi mogao da bude uzrok ubistva. On je bio veoma vredan pekar. Šokirana sam - kratko je rekla Slavica, a potom u prisustvu više inspektora zaključala sada zapečaćena vrata pekare.

Nedaleko od mesta zločina, trojica mladića su se držala za glavu i bila veoma tužna, ubrzo se ispostavilo da su to Savanovi učenici, koji su sa njim bili pre noć pre ubistva u pekari sve do 21 čas.

- Ne želimo ništa da kažemo. Čekamo da čujemo vesti iz policije. U ovom trenutku ne znamo šta bismo izjavili - bilo je sve što su rekli ovi mladići.
Poslednji komentari
  • dragan Vreme: 23.07.2014 10:36h

    riba mu dosla glave , ako

  • Драгомир Vreme: 23.07.2014 20:17h

    Пајзи сад?Мушко је да пита па ако успе успе!Међутим,бато мој,трагично је када жена има више швалера?Е,па,од коркуренције можеш да добијеш так'е батине да има да те нема? ПС.Ја сам једва спасио да не почине убиства двоје преварених мужова.Оба швалера су умрли после наватавања од смрта!Један од срцета а други рак за кратко време!Па се ти швалериши?Ил' ће болес' да те снађе или ћеш на метке да налетиш!

  • nedjo Vreme: 24.07.2014 01:33h

    bas deluje švalerski

  • butni da je cirilica Vreme: 24.07.2014 02:14h

    @Dragomir Od srceta? Srceta?

  • hahahahah Vreme: 24.07.2014 09:08h

    Dragomir je kralj, hahahahaha. Posle navatavanja od smrta hahahahaha.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP