Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ALO! OTKRIVA DETALJE HAPŠENJA VLASNIKA „INTERKOMERCA“

Perčević se skrivao i kod nevenčane žene!

Autor: S. Vojinović | 17.11.2014 - 07:02:00h | Komentara: 7

Goran Perčević je pre hapšenja pokušao da prevari policiju na taj način što je svoj mobilni telefon, za koji je bio siguran da je na merama, ostavio na zadnjem sedištu automobila dok se skrivao kod nevenčane supruge u Kaću i prijatelja Milivoja Ćosića, saznaje „Alo!“.

Goran Perčević

Goran Perčević | Foto: O. Bunić

Osim Perčevića, ovih dana iza rešetaka naći će se sve krupne ribe koje su ojadile Univerzal banku!


Kako saznajemo, Perčeviću je bio poslat poziv da se javi policiji, ali je on izbegavao da ga primi. Vlasnik „Interkomerca“ osumnjičen je za malverzacije sa kreditima Univerzal banke u vrednosti od 1,4 milijarde dinara!

- Pošto je pokušao da prolongira odazivanje policiji, za njim je raspisana poternica. On se u protekla dva dana uglavnom krio na dva mesta. Kod svoje nevenčane supruge u Kaću i jedan dan u Ćosićevom stanu na Banjici, gde je policija u subotu uveče uhapsila obojicu. Da je pokušavao da izbegne policiju, govori i činjenica da je na jedan perfidan i bezobrazan način pokušao da ih prevari. On je na zadnjem sedištu svog automobila ostavio mobilni telefon, misleći da, ako pratimo signal preko baznih stanica, nećemo moći tako brzo da ga pronađemo. Ako se već služio ovako perfidnim stvarima, nije isključeno da je hteo i da pobegne iz zemlje - priča sagovornik „Alo!“ iz istrage.

Sedište Univerzal banke u Beogradu

Sedište Univerzal banke u Beogradu | Foto: V. Lalić

Perčeviću i Ćosiću uskoro će društvo u pritvoru da prave još neki poznati biznismeni koji su osumnjičeni da su oštetili Univerzal banku.


- Ne možemo da iznosimo u javnost njihova imena, ali svi oni koji su učestvovali u ovim malverzacija uskoro će se se naći iza rešetaka. Istraga je završena i ona pokazuje da su ovu banku ojadili za milione i milione evra - dodaje naš izvor.

Iako ne žele da govore o imenima, nije tajna da su, osim Perčevića i Miroslav Bogićević, Dragan Đurić i Željko Žunić, vlasnik „Beohemije“, od Univerzal banke uzimali kredite pod povlašćenim uslovima, a koje nikada nisu vratili. Ukupan dug njih četvorice prema Univerzal banci, dostiže čak 4,5 milijardi dinara.

Ćosić desna ruka!


Uhapšeni Milivoje Ćosić ne samo da je bio jedan od najboljih Perčevićevih prijatelja i njegov školski drug već je važio i za čoveka koji je mogao da završi mnogo poslova u bankarskom sektoru, rečeno nam je u istrazi. Ćosić je bio na poziciji predsednika skupštine akcionara Univerzal banke, radio je i kao direktor u kompaniji „Interkomerc“, ali i Ministarstvu poljoprivrede.
Ćosić, inače bratanac Živote Ćosića, bivšeg ministra privrede u vladi Mirka Marjanovića, takođe je obuhvaćen ovom istragom, a uhapšen je zbog toga što je pomagao Perčeviću u skrivanju.

Poslednji komentari
  • Desimir Vreme: 17.11.2014 07:59h

    Ne razumem nista. Beku i Kosticu se nude drzavne fotelje a Miskovicu i Percevicu apsa.

  • lana Vreme: 17.11.2014 08:41h

    baš me interesuje koliko i kad će biti osudjen

  • bellini Vreme: 17.11.2014 09:30h

    Jel ovaj profesionalac ili amater?

  • JO Vreme: 17.11.2014 10:41h

    A SRBIJA PRIZNALA PASOSE KOSOVA?OPAAAA

  • niko Vreme: 17.11.2014 15:25h

    Cekaj.Ko je krupna riba? Ne verujem da su krupne ribe oni sto su uzimali kredite nego onaj koji je to odobrio ako nije imao pokrice za tako nesto. Cisto sumnjam da bi iko normalan tek tako na lepe oci dao nekome ogroman kredit. Od svih nekome je "menadzer" glavna licnost. Razduvace vas advokati kao dim. Ne shvatam sta se krije iza ove kobajagi senzacije. Treba tu praksu prekinuti ali ne zaboravimo da su svi biznismeni dobijali kredite na slican nacin i da se slicno radi svuda u svetu. Uvek postoje "odabrani" i oni drugi. Cini se da je pravi motiv ovog hapsenja nesto sasvim drugo. Da nije, zasto nije odavno uhapsen jer ovo sve nije od juce. Ili da duznici servisiraju redovno svoje kredite ne bi bilo nista.Prekrsaj je uvek prekrsaj ili mozda za nekoga nije?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP