Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SAOBRAĆAJ

Pet sudara,
13 povređenih!

Autor: Tanjug | 20.01.2013 - 09:19:00h | Komentara: 0

U protekloj noći u Beogradu dogodilo se pet saobraćajnih nesreća u kojima je bilo 13 povređenih, a Hitna pomoć obavila je ukupno 119 intervencija, od toga 19 na javnom mestu.

Saobraćajna nesreća

Pet sudara tokom protekle noći! | Foto ilustracija: foter.com

Kako je Tanjugu jutros kazala portparol Hitne pomoći Nada Macura, ekipe te zdravstvene službe jutros su u dva navrata intervenisale u ulici Doktora Ivana Ribara na Novom Beogradu, zbog prostrelnih rana potkolenice kod dva muškarca.

Prvi put, ekipa je došla u tu ulicu u 4.09 sati kod broja 65 i muškarca starog oko 21 godinu prevezla u Urgentni centar. U 5.25 sati ispred broja 91, sa sličnom povredom potkolenice, prihvaćen je i muškarac star oko 19 godina.
Trideset minuta posle ponoći, u saobraćajnom udesu u ulici Tošin bunar, povređen je 65-godišnji muškarac vozač i njegov 25-godišnji suvozač, koji su prevezeni u Urgentni centar, kao i vozač u drugim kolima star 25 godina koji je zadobio tupu povredu desne potkolenice.
Nešto posle 23 sata na raskrsnici Bulevara Despota Stefana i Cvijićeve u saobraćajnom udesu povređene su takođe tri osobe - vozač žena stara 40-tak godina zadobila je tupu povredu glave i istezanje levog skočnog zgloba, dete oko 15 godina otok i modricu glave na čelu, tupu povredu nosa i krvarenje iz nosa. Dete od 13 godina zadobilo je tupu povredu glave, rasekotinu brade, donje usne, i kod nje se sumnja na potres mozga. Sve tri osobe prevezene su u Urgentni centar.
U udesu koji se dogodio u 23 sata na Ibarskoj magistrali kod hotela "Sarić", povredjene su dve muške osobe - vozač star 31 godinu i suvozač star 23 godine i prevezeni su u Urgentni centar.
U ulici Mirijevski venac ispred broja 4, vozač je u udesu zadobio istezanje vrata i prevezen je u Urgentni centar.
U sudaru u ulici Dragoslava Srejovića u 21.17 sati ispred broja 2, povređene su tri osobe i prevezene u Urgentni centar.
Hronični bolesnici najčešće su se žalili na hipertenziju i bronhijalnu astmu, kazala je portparol Hitne pomoći, Nada Macura.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP