Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISPOVEST BIVŠEG DEČKA BOJANE JOVANOVSKE

Petar: Nisu nam dali da se volimo!

Autor: B. Jelovac | 28.03.2013 - 14:10:00h | Komentara: 6

„Znam da samoubistvo nije nikakvo rešenje, ali eto... U tom trenutku mi je to prošlo kroz glavu... Razmišljao sam, sve mi se skupilo, svi životni problemi... Bolelo me je što nas njeni razdvajaju, pune joj glavu koječim, odjednom žele nekog boljeg za nju. Sad je odnekud Peca postao ovakav i onakav, a pre je valjao! Siguran sam u jedno, a to je da ću je voleti do kraja života, a znam da će i ona mene“, kaže za „Alo!“ beogradski fudbaler Petar Čavić (24), koji je zbog prekida emotivne veze sa teniserkom Bojanom Jovanovski (21) juče nešto posle ponoći skočio sa Pančevačkog mosta u Dunav i čistim sticajem okolnosti preživeo.

Petar Čavić u svom domu u Krnjači

Petar Čavić u svom domu u Krnjači | Foto: Dimitrije Goll

Njih dvoje su se videli poslednji put u ponedeljak, kada je Bojana doputovala u Beograd iz Amerike i kada joj je Petar, kako priča, predlagao da „iako su mladi, počnu i da žive zajedno ukoliko ne prestanu da im zabranjuju vezu“. On je u utorak veče poslao bratu SMS sa mosta, izuo cipele, skinuo jaknu, prešao ogradu i skočio u ledenu reku, koja ga je, međutim, izbacila na površinu u blizini restorana „Kod Goce i Renata“, gde su ga na obalu izvukli ribari. Sa povredama nogu koje je zadobio prilikom pada u vodu, prevezen je u Urgentni centar, u koji je, prema nezvaničnim informacijama, preksinoć dolazila i teniserka. Fudbaler beogradskog FK Palilulac juče je pušten kući, gde se oporavlja.

Bili u vezi više od dve godine: Petar i Bojana

Bili u vezi više od dve godine: Petar i Bojana | Foto: privatna arhiva

Govorio joj da će se ubiti!Iz krugova bliskih teniserki saznali smo da je Bojana raskinula sa Petrom uoči odlaska u Ameriku, gde je početkom marta igrala na turniru, i da se u Beograd vratila pre dva dana. Od raskida joj je u porukama Petar navodno pisao da će se ubiti. Šta je prava istina o paru, da li je i sama teniserka nameravala da ga ostavi i da li je koristila roditelje kao izgovor ili je to zaista učinila pod njihovim pritiskom, zna samo ona.

- Sada znam da je to bilo nepromišljeno... Ali eto, dođe čoveku u trenutku da mu se sve skupi i pomisli da nema drugog rešenja. Nisam ja nikakav ludak, već običan, normalan dečko koji ima probleme kao i svi drugi... Nas dvoje smo bili u vezi više od dve godine i ne znam, tako mi se i danas čini, mi ne možemo jedno bez drugog. Uvek sam bio tu za nju, kao i ona za mene - priča Petar za „Alo!“, umoran i pomalo konfuzan od lekova.
Kako Petar kaže, u poslednje vreme Bojanin otac je odnekud počeo da joj govori da nije za nju i da nije dobar dečko, da je moguće da „nešto koristi“. Ona je od tada, priča Petar, počela da se ponaša konfuzno - i dalje su se viđali, ali bi mu potom, kada ode kući i bude s ocem, slala poruke da je najbolje da prekinu. Otac joj je navodno na kraju i zabranio tu vezu. O njihovoj vezi, ali i o njenom krahu, istina šturo, u kratkom vremenskom periodu govorila je i sama teniserka u intervjuima za dva domaća magizina. Tako je Bojana početkom februara za magazin „Helo“ izjavila da je u „stabilnoj emotivnoj vezi koja joj je podsticaj da bude još bolja na terenu“, a za „Gloriju“ već 25. februara da je „nedavno raskinula dugu vezu i da je ponovo slobodna“, ali i da muškarac koji će je osvojiti „mora iznad svega da bude stabilan i jak“.

Konoba kod „pančevca“ gde je Petar isplivao

Konoba kod „pančevca“ gde je Petar isplivao | Foto: Dimitrije Goll

Bojana: „Želim mu sve najbolje!“

„Alo!“ juče nije uspeo da stupi u kontakt i sa Bojaninim ocem Zoranom Jovanovskim, inače teniskim trenerom. Teniserka je u izjavi koju je poslala medijima navela:
„U šoku sam! Istina je da smo Petar i ja bili u vezi koja se nedavno završila. Iako smo ostali u prijateljskim odnosima, u poslednje vreme sam 100 odsto fokusirana na treninge i pripreme za predstojeći Fed kup, tako da iskreno ne znam o čemu je reč, ali Petru želim sve najbolje i da uspešno izađe iz svega ovoga“, saopštila je Bojana Jovanovski.

- Uoči tog intervjua za „Gloriju“, poslala mi je SMS: „Ja ne mogu više ovako, bolje je da raskinemo“. Pričali smo, ali bila je izgubljena, nije mogla više da trpi pritisak svojih. Ne znam... Te njegove priče da nisam za nju su se pojavile u poslednje vreme, tako da ne znam šta da mislim... Zašto to tako! - priča Bojan, koji kaže da su se njih dvoje i nakon toga viđali pokušavajući da sakriju to od njenog oca, ali da bi ona zatim verovatno popustila pod njegovim pritiscima i potom mu govorila da ne može više to da izdrži i da je bolje da se razdvoje.
- Vreme će pokazati ko je ko i šta će biti! Mi ne možemo jedno bez drugog i mogu oni da nas razdvajaju koliko hoće! Ni njihova ćerka neće biti srećna... A tužna i neispunjena neće dobiti ni dva meča do kraja godine! - zaključuje Petar.
Poslednji komentari
  • Anonimna Vreme: 28.03.2013 20:34h

    Sačekati da vreme kaže svoje i istrajati u svemu tome,ako je suđeno nemože niko ništa tu!!!!

  • Edit Vreme: 28.03.2013 20:35h

    Alo momak,tvoje pojavljivanje u novinama postaje degutantno.Saberi se,zivi svoj zivot pusti devojku na miru.

  • Sydneysider Vreme: 28.03.2013 22:09h

    Momak, nije ona za tebe, ti si golja, proleter. Koja bre ljubav? To bude pa prodje. Racuna se imovinsko stanje a tu ste totalni raspar. Cim si joj predlozio da zivite zajedno, gadno si pogresio.

  • Ana Vreme: 28.03.2013 22:49h

    Decko umesto da zatrazi strucnu pomoc ne prestaje da daje intervjue novinarima. Bojanino ime nisu ni trebali da napisu celo u novinama (mozda samo inicijale).

  • gordana Vreme: 29.03.2013 04:54h

    petre,zelim ti brz oporavak.preboleces je nije ona jedina devojka na svetu.nastavi da zivis,posveti se svojoj karijeri.kada prodje neko vreme shvatices da i nije zasluzila da bude s tobom.ovo ti govorim kao majka koja ima dva sina tvoje generacije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP