Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NI TRAGA OD SLAĐE GUDURAŠ (27)

Pevačica u zemlju propala

Autor: D. Ćuruvija | 16.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 1

Srpska i bosanska policija intezivno tragaju za banjalučkom pevačicom i starletom Slađanom Slađom Guduraš (27), koja je u sredu nestala na putu Bijeljina-Beograd, na teritoriji Srbije.

Poslednji put viđena u sredu: Slađana Guduraš

Poslednji put viđena u sredu: Slađana Guduraš | Foto: Fejsbuk

Kako saznajemo, policija ispituje bazne stanice kako bi preko mobilnih telefona nestale pevačice utvrdila gde se poslednji puta nalazila.
- Zasad tragaju sa kim je poslednji put bila u kontaktu, a traga se i za njenim tamnoplavim “golfom 5”, kojim je prešla Raču oko 18, otkad joj se gubi svaki trag - kaže izvor “Alo!”.


Vlasnici stana u Beogradu, na Vračaru, koji je Slađana iznajmila početkom avgusta kažu da su ih komšije obavestile o njenom nestanku.

- Oni su nam rekli i da se iz našeg stana čuje strašna buka i cvilenje njenog psa Lare, a kada smo ušli unutra, zatekli smo pravi rusvaj. Njenog psa smo dali komšijama na čuvanje - rekli su nam vlasnici stana u kojem je živela nestala devojka.

Kako saznajemo, policija će da izvrši i pretres stana u potrazi za tragovima, koji bi ih doveli do pevačice. Njen bivši dečko (25) iz Bijeljine, za kojeg je prijateljima pričala da joj preti, rekao je da je bio u policiji na saslušanju, ali je negirao da je pretio bivšoj devojci da će proći kao Ksenija Pajčin.

- To je osmišljena igra, koje je plasirao njen novi momak. Ona me molila da joj se vratim, a pošto nisam hteo, svetila mi se tim pričama. Njena majka ne zna da je ona nestala, a ja sam sa njom u kontaktu - rekao je Slađanin bivši momak.

Pevač Miki Mećava rekao nam je da je sa Slađanom išao na snimanje emisije u Sarajevo pre desetak dana i da se tada žalila da je za njihovim kolima išao njen bivši mladić i da je u hotelu tražila obezbeđenje. Slađana je publici poznata po pesmi “Silikoni i kubici”, koju je snimila u duetu sa reperom Đusom, a pojavila se u spotu Saše Matića i repera Cvije za pesmu “Reci brate”. Prošle godine je trebala da uđe i u “Farmu”.
Poslednji komentari
  • Keti Vreme: 16.12.2014 13:10h

    Strasno. Zamjerila se mnogima, i mozda je nekom proradila zuta minuta, ali da ni traga ni glasa od devojke nema skoro 7 dana je nemoguce. Kakva bedna policija, koja nakon 7 dana pretresa stan?? E nakon 7 dana! Pa ljudi moji da li ste pametni!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP