Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

U SMEDEREVU PRIVEDEN SUDIJA ZBOG NEREDA U KAFANI

Pijan vređao policajce!

Autor: J. Petrović | 04.02.2013 - 23:58:00h | Komentara: 5

Smederevska policija privela je Zorana Paločevića (50), sudiju Osnovnog suda u Pančevu, zbog sumnje da je u nedelju uveče narušavao javni red i mir u restoranu “Perfeto” u Smederevu, ekskluzivno saznaje “Alo!”.

Restoran u kojem je sudija narušavao javni red i mir

Restoran u kojem je sudija narušavao javni red i mir

Njemu je takođe napisana i krivična prijava zbog ometanja službenog lica u vršenju dužnosti, jer je vređao policajce koji su ga priveli. Nakon toga, “nervozni sudija” naduvao je na alko-testu 1,4 promila!


Vraćen na posao posle reizbora

O sudiji Zoranu Paločević u julu prošle godine pisali su svi mediji jer je posle reizbora vraćen zajedno sa još oko 800 sudija i tužilaca, a mediji su izveštavali da spada u red onih koji imaju sumnjivu prošlost. Međutim, sam Paločević se u nekoliko navrata obraćao medijima i govorio da je pominjan u negativnim kontekstima jer smeta “nekim” ljudima.

- Paločević je u poznati riblji restoran došao sa svojim prijateljem Ljubišom B. Sve je bilo u redu dok alkohol nije odradio svoje. Kako nisu znali šta da rade sa pijanim gostom, neko od zaposlenih pozvao je policiju. Nekoliko minuta kasnije stigla je patrola. Međutim, kada su im prišli, sudija je počeo da ih vređa, naziva pogrdnim imenima i da ih gađa predmetima koji su mu bili nadohvat ruke - objašnjava naš sagovornik upućen u ovaj slučaj.

Prema izjavi očevidaca, policija je zbog svega što je radio Paločević, navodno, morala i da mu stavi lisice. S obzirom na to da je bio u vidno alkoholisanom stanju, urađen je alko-test i izmerena su 1,4 promila alkohola u krvi.

- Tačno je da me je policija privela. Stavili su mi lisice kao da sam najveći kriminalac. Nisam mogao da izdržim i morao sam da plačem. Sve mi je namešteno i znam i ko stoji iza toga... Nisam vaspitan da psujem i dok me je policajac odvodio govorio mi je “Psovao si mi majku”, ja sam mu rekao da to nije istina. Sad me je sramota svih tih ljudi koji su me gledali sa lisicama na rukama - kaže za “Alo!” sudija Zoran Paločević, inače zaposlen u ispostavi pančevačkog suda u Kovinu.

Međutim, naš sagovornik kaže da su ga zapravo policajci u nekoliko navrata molili da prestane da ih naziva pogrdim imenima, ali da on nije odustajao.
- Bio je besan što su došli po prijavi da on remeti javni red i mir. Istini za volju, nijednom se policajcima nije pozvao na funkciju na kojoj se nalazi. Sve se to dešavalo i naočigled nekoliko funkcionera opštine Smederevo - dodaje nas sagovornik, koji napominje da je nakon privođenja sudija pušten da se brani sa slobode i da će prijava protiv njega ići redovnim putem.

Zoran Paločević

Zoran Paločević

Protiv sudije već četiri postupka?!

Protiv sudije već četiri postupka?!
Kako “Alo!” saznaje, protiv Zorana Paločevića već su vođena četiri sudska postupka, od kojih su neki, za nasilje u porodici, u međuvremenu okončani, ali i zbog učešća u malverzacijama s dečjim dodacima. Paločević je tada navodno suspedovan.

Poslednji komentari
  • Mira Karanovic Kovacev Vreme: 05.02.2013 06:52h

    Palocevicu sigurno ovo nije prvi put da se ovako bahato ponasa. Mnogi od njegovih kolega koji nikada nisu imali ovakvo ponasanje na javnom mestu, ostali su bez posla. Sta tu ima vise da se prica. Sada samo treba da cekamo kada cete pisati da je unapredjen.

  • badza Vreme: 05.02.2013 07:59h

    I na kraju njemu dodele vodjenje krivicnog postupka.

  • dubravka Vreme: 05.02.2013 09:16h

    I kome ce ovaj sudija da sudi? Nije ona Sablja dzabe bila...

  • Nasilnik Vreme: 05.02.2013 09:39h

    Nego sta si nego nasilnik i kriminalac, bruka za tvoje godine, obrazovanje i javnu funkciju. O nadlezni, zar takvi da nam dele pravdu?!

  • drLaki Vreme: 05.02.2013 10:47h

    Ima sve reference da visoko dogura, mozda i do predsednika Ustavnog suda.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP