Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SKANDAL U SPORTSKOM CENTRU U VARVARINU

Pijani direktor pretukao čistačicu!

Autor: S. Milenković | 22.01.2015 - 15:11:00h | Komentara: 15

Goran Đorđević Đore, direktor Hale sportova u Varvarinu, u utorak uveče je , na radnom mestu, pretukao čistačicu Branku Stojanović. Incident se dogodio u holu hale, za vreme slavlja koje je povodom krštenja deteta priredio zamenik direktora ove ustanove Saša Milenković.

Goran Đorđević Đore, direktor Hale sportova u  Varvarinu

Goran Đorđević Đore, direktor Hale sportova u Varvarinu | Foto: S.M.

- Sa kolegom sam sedela u holu. Iz sale je zakrvavljenih očiju, pod dejstvom alkohola, izašao direktor i otišao u klozet. Po povratku je nasrnuo na mene. Vikao je “Koga ti zajebavaš ovde!”. Povukao me je za levo rame i šakom me udario u levi obraz. Onda je uzeo šolju kafe i prosuo je po meni. Pitala sam ga “Gorane, Đore, zašto me udari?” a on mi je odgovorio “Imaćeš ti još problema samnom!” i oteturao se ka sali. – vidno potresena priča Branka Stojanović.

Goran Đorđević je bio ljut na Branku jer je toalet, kada je ušao u njega, bio prljav.

- U kabinama nije bilo nikakve prljavštine. Samo je na podu oko lavaboa bilo par prljavih otisaka. Iste večeri sam napad prijavila policiji. – dodaje Branka koja kao čistačica u Sportskom centru radi 18 godina.

Goran Đorđević ima drugačije viđenje incidenta koji se dogodio u utorak uveče.

Branka Stojanović

Branka Stojanović | Foto: S.M.

- Više puta sam upozoravao Branku da očisti toaleet a svaki put kada bih izašao ona je sedela. Oko 19.50 sam ušao u WC i video da je tamo haos. Bio sam besan pa sam joj prišao i pitao je zašto nije očistila kabine. Gurnuo sam sto za kojim je pila kafu i povukao je za prsluk. Sve se to lepo vidi na video snimku. Nema nikakvih povreda. – objašnjava Đorđević.

Branki je dežurni lekar Doma zdravlja u Varvarinu u utorak uveče konstatovao lakše telesne povrede.

- Na levo uvo slabije čujem jer mi je pre nekoliko godina ugrađena bubna opna a Đore me je udario baš u levu stranu glave! Javila sam se spacijalisti ORL koji me leči i dobila uput da snimim glavu. Išla sam i kod psihijatra jer nisam mogla da trenem 24 sata zbog stresa i straha. Otvoreno mi je bolovanje i plašim se šta će biti kada se budem vratila na posao. Direktore je član SPO, prijatelj sa svima u vlasti, a ja sam stara, bolesna žena. – priča, sa suzama u očima, 59-godišnja čistačica.
Poslednji komentari
  • marko Vreme: 22.01.2015 17:05h

    Kada radnik udari direktora(Kragujevac) bude odmah priveden, a kada pijani direktor udari radnicu (Varvarin) nikom ništa.Nema zaštićenih.

  • trimy Vreme: 22.01.2015 17:50h

    idiJot

  • Dragan B. Vreme: 22.01.2015 18:14h

    Koja koincidencija, autor ovog teksta i zamenik direktora hale, koji je tu slavio, sta je vec slavio, nose ista prezimena ,a verovatno i imena. Smenom direktora ova ustanova izgubice ''sposobnog direktora'', a i bivšeg ''sportistu''. To je jos jedna ''priredba'' koja se organizuje u sportskom centru. Bez obzira sto svi građani opstine Varvarin bas i ne vole Tomu Zdravkovica, njhova je jedina pesma ''Dotako sam dno zivota''...

  • N.N. Vreme: 22.01.2015 19:51h

    siledžije na vlasti. Jedni druge štite, svi su povezani, zato mogu i da biju radnike.

  • Varvarinac Vreme: 22.01.2015 20:18h

    Vec 15 godina kako u Varvarinu vlada opste rasulo,clanovi SPO zajedno sa Bradom se ponasaju nasilno i verujte svi imaju problema sa Alkoholom.Nekad smo bili mesto koje je po broju stanovnika imalo vise vozila marke mercedes po glavi stanovnika a zadnjih 15 godina polako tonemo na dno zajedno sa nasim kormilarom Bradatim Zoranom Milenkovicem i njegovim poltronima.Vredjaju i malteriraju ljude na sve moguce nacine a kao i sto vidite spremni su da i upotrebe silu.Pogledajte snimke gde se pojavljuju nasi lideri opstine,svi su crveni do bola,svi otezano pricaju,svi su pijani po celi dan.Brado ODLAZI,Sram te bilo,ti si ih postavio na pozicije ti si KRIV.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP