Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAVIČNO

Pijani mesar ubica se iživljavao nad Tijanom!

Autor: A. O. | 07.08.2014 - 10:25:00h | Komentara: 16

Ministar unutrašnjih poslova (MUP) Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je policija pronašla telo Tijane Jurić i uhapsila ubicu te devojčice čiji je nestanak prijavljen 26. jula.

Mi hapsimo, a drugi  puštaju: Stefanović

Stefanović:  | Foto: Petar Marković

"Naša nada da ćemo Tijanu Jurić videti živu nisu se obistinile, policija je juče uhapsila monstruma koji je počinio ovo krivično delo", rekao je Stefanović.
"Kada smo ga pronašli, on je normalno sekao meso, dakle potpuno odsustvo kajanja", rekao je ministar i dodao da je Đurić odmah poslat na poligrafsko testiranje gde je "pao na svim pitanjima".

Tridesetčetvorogodišnji Đurić je u Bajmoku automobilom udario Tijanu Jurić, prišao joj i, kada je zatražila pomoć, uhvatio ju je za vrat, udarao i ubacio u vozilo, rekao je Stefanović na konferenciji za novinare.

Stefanović je izjavio da je Đurić odvezao Tijanu Jurić 10 kilometara od Sombora, gde je ubijena.

Počivaj u miru anđele: Tijana Jurić

Počivaj u miru anđele: Tijana Jurić

Obdukcija će pokazati da li je silovana, rekao je ministar.

Prema nejgovim rečima, on je devojčicu ubio u ataru sela, a potom je njeno telo odvezao u blizini Sombora, gde ga je proed puta zakopao.
"Moj lični sud, lični osećaj, jeste da mi je zbog ovakvog krivičnog dela, zbog ovavog monstruma žao što je Srbija ukinula smrtnu kaznu, možda naše društvo nije bilo spremno za sve tekovine EU, kao što je ukidanje smrtne kazne", rekao je Stefanović.
Dodao je da je ubica od ranije poznat policiji, jer je činio manja krivična dela, kao i to da on nije poznavao Tijanu Jurić.
Poslednji komentari
  • majka Vreme: 07.08.2014 11:15h

    MIslim da nebi trebalo objavljivati sve detalje, porodica je več iovako dovoljno iztraumirana. Saučešće porodici

  • zara Vreme: 07.08.2014 11:53h

    JAO TREBA GA SADA MUCITI.NEMOJTE MU DATI NEKOG BRANIOCA KOJI JE ZELJAN DOKAZIVANJA PA CE GA OSUDITI NA KOJU GODINU I ONDA PUSTITI UZ DOBRO VLADANJE.STRASNO! TREBA GA PUSTITI RODITELJIMA PA DA ONI RADE SA NJIM STA HOCE.TO BI BILO PRAVO ZADOVOLJENJE PRAVDE.MONSTRUM KOLIKI JE TAKO DA SE IZIVLJAVA NAD DETETOM.MOLIM VAS MINISTRE NEMOJTE DOZVOLITI DA OVA ZIVOTINJA (A I ONA NEBI TAKO NESTO URADILA) ZIVI , DA GA HRANIMO (MI SVI GA HRANIMO),I DAMO SVE POGODNOSTI.NESAM SUROVA ALI ON I TAKVI NE ZASLUZUJU DA ZIVE.

  • CUDNO Vreme: 07.08.2014 12:13h

    CIM NOVINE NEKOGA RAZAPINJU UNAPRED SUMNJAM U TO STO JE NAPISANO..OVDE NESTO SMRDI A KOGA VI KRIJETE...HMMM KO ZNA KO JE PRAVI UBICA...OVAJ PREUZIMA KRIVICU NA SEBE? CUDNO....

  • Ana Vreme: 07.08.2014 12:16h

    Srbijo zemljo! Smrtna kazna ovom monstrumu, covek ni kajanje ne pokazuje! Izivljavao se na jadnom detetu, svinja jedna!!! Bez razmisljanja smrtna kazna

  • Zlatko Vreme: 07.08.2014 12:20h

    Uvesti smrtnu kaznu i za ovog i sve druge monstrume koji na takav način oduzimaju živote nedužnim mladim ljudima i to po kratkom postupku,bez maratonskih sudjenja i dokazivanja da su bili u stanju poremećene svesti i ostalih gluposti. Reči utehe za roditelje ne postoje i sve što čovek može reći,u ovakvim tragedijma zvuči besmisleno! Uvesti. Bez prava na pomilovanje. Bez prava na odbranu. Bez ikakvih šansi da se izvuče. Jer Tijana nije imala nikakve šanse! Imala je jedan jedini mlad život

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP