Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KURŠUMLIJA

Pijani vozač teško povredio dečaka

Autor: Ljubiša Mitić | 11.02.2015 - 15:35:00h | Komentara: 0

U saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila u Kuršumliji teže je povređen sedmogodišnji dečak Uroš T, kada je na njega kao pešaka naletelo vozilo. Kako nam je potvrdila portparol prokupačke bolnice dr „Aleksa Savić“ Marija Despotović dečak je na Odeljenje urgentne medicine primljen sa povredom glave, pa je prebačen na lečenje u niški Klinički centar.

Kuršumlija

Kuršumlija

Rano jutros, ispred OŠ „Miloje Zakić“ u Kuršumliji teško je povređen sedmogodišnji Uroš T. koga je automobil udario nakon izlaska iz autobusa i on je sa povredom glave nakon ukazane prve lekarske pomoći prebačen u Kliničko bolnički centar u Nišu.
Prema još uvek nezvaničnim informacijama, nezgoda se dogodila jutros oko 7 časova, u trenutku kada je sedmogodišnji Uroš T. izlazio iz autobusa ispred škole i u momentu dok je prelazio ulicu, na njega je naleteo automobil marke „golf“ kojim je upravljao A.V. (28) iz Kuršumlije i oborio ga na kolovoz.
Vozač automobila A.V. je nakon saobraćajne nesreće priveden i još uvek se nalazi u policijskoj stanici u Kuršumliji a najverovatnije biće mu određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Nezvanično saznajemo i da je A. V. u momentu nezgode i nakon privođenja u policijsku stanicu u Kuršumliji bio u vidno alkoholisanom stanju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP