Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DODATNO VEŠTAČENJE

Pijanstvo - slamka nade za monstruma

Autor: M. Popadić | 01.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 6

Docent dr Zoran Mihajlović dostavio je sudu, kako „Alo!“ saznaje, novozatraženi veštački nalaz kojim se, na osnovu saznanja o popijenoj količini i vrsti alkohola, može sa velikom tačnošću utvrditi stepen ubičine alkoholisanosti u trenutku zločina.

Dragan Đurić

Dragan Đurić

Dodatno veštačenje na okolnost stepena ubičine alkoholisanosti zatražio je Đurićev advokat Viktor Gostiljac iz Beograda, koji se pozvao na njegov iskaz u policiji, a koji nije osporen tokom suđenja, da je optuženi predveče 26. jula na seoskom groblju popio „oko litar vinjaka i više od litre i po piva“.


Navodno, Đurić se posle pijanke vratio u centar Bajmoka, gde je još pio, ali se „ne seća šta je sve tamo pio“. Surčinski mesar Dragan Đurić (34), potsetimo, 26. jula boravio je u Bajmoku kod prijatelja, a oko ponoći je presreo samu Tijanu Jurić, ugurao je u automobil, a potom, posle pokušaja silovanja, zadavio.
On je nesrećnu maloletnu Subotičanku, koja je tog dana boravila kod babe i dede, a uveče sa drugaricama bila na lokalnoj proslavi u sportskom centru „Rata“, posle zločina odvezao u atar sela Čonoplj u somborskoj opštini i na jednoj napuštenoj deponiji je zakopao. Uhapšen je posle dve nedelje kada je u celosti i priznao ovo monstruozno delo.
Odbrana vidi slamku nade za optuženog u prekvalifikaciji sadašnjeg dela „teško ubistvo“, za koje je zaprećena kazna zatvora od 40 godina, u krivično delo „pokušaj silovanja sa teškom smrtnom posledicom“, za koje je zaprećena kazna od 20 godina zatvora.
Poslednji komentari
  • slađana Vreme: 01.06.2015 10:52h

    Srbijo srami se kada ovakvi imaju još ovakvu privilegiju, žao mi je svake mrve hleba koju on stavi u usta..svaka kap vode.. monstrume i smrt mu je blaga kazna!

  • iva Vreme: 01.06.2015 13:01h

    STIDIM SE ......................................................................................DRZAVE U KOJOJ ZIVIM............................................................................

  • feodora Vreme: 01.06.2015 19:21h

    Nemojte molim vas odbrano to ciniti!!! On zasluzuje najgoru mogucu kaznu, pa i 40 godina mu je malo, a ne 20!!!!

  • bordzija Vreme: 01.06.2015 23:32h

    Priča kako je popio oko litar vinjaka, pa još litar i po piva, pa još raznog pića na seoskoj zabavi, to mogu samo da poveruju psihijatri ili netko ko nezna šta je ta količina pića. Od litar vinjaka nebi bio u stanju da se kreće, a ne da vozi kola i da uhvati jadnu devojčicu i iživljava se na njoj. U toj alkoholisanosti bi ga savladala devojčica. Kako se seti devojčicu odvest na deponiju i zakopat. Ma treba debila okačiti o najviše drvo i tamo da se suši kao saraga !

  • Jelica Vreme: 02.06.2015 11:25h

    Ovo je rašomonijada. Advokat izjavljuje da je po "sopstvenoj izjavi optužo popio litar vinjaka,toliko I toliko piva etc,ec.." Gde su dokazi da je on te večeri sve to popio? Gde su svedoci? I ko se može setiti posle deset dana kada je priveden, šta je on radio kritične večeri? Čista nameštaljka. Nema logike. Osim toga od litre vinjaka u kombinaciji sa drugim pićima, bio bi u komatoznom stanju. Procene lekara da je mogao imati 4 promila su teorijske I ne zasnivaju se na činjeničnom stanju. Dosta vise sa ovom farsom.Odrezati mu maksimalnu kaznu -40 godina.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP