Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KRENUO U PREDSEDNIŠTVO, NOKAUTIRAO POLICAJCA

Piksi hteo da uđe kod Tome!

Autor: J. P. - B. J. | 31.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 5

Policija je uhapsila Leskovčanina Dejana Dimića (29) zvanog Piksi, koji je juče oko 14 sati pokušao da upadne u zgradu Predsedništva Srbije na Andrićevom vencu i tada udario pesnicom u glavu policajca V. K., koji ga je zaustavio.

Dimić ima podeblji dosije zbog siledžijskog ponašanja

Dimić ima podeblji dosije zbog siledžijskog ponašanja

Zabrana

Zbog čega se Dimić uputio u Predsedništvo i da li je “krenuo” kod predsednika Tomislava Nikolića ili nekog drugog, za sada nije poznato jer je nakon privođenja pričao potpuno nepovezano, a kako “Alo!” saznaje, uhapšeni mladić do sada je četiri puta osuđivan.
On se uputio ka zgradi ne osvrćući se na reči pripadnika Uprave za obezbeđenje važnih ličnosti i objekata MUP-a, koji je izašao iz stražarske kućice i zatražio mu dokumenta.

Mladić ga je bledo pogledao i nastavio ne izustivši ni reč, a kada mu je policajac prišao, počeo je da se svađa i iz čista mira se okrenuo i udario ga pesnicom, rascepivši mu usnu. Policajcu su ubrzo u pomoć pritekle kolege, koje su savladale pobesnelog Dimića i pozvale Hitnu pomoć, koja je prevezla V. K. u Urgentni centar.

Dimić kod sebe nije imao ličnih dokumenata. Priveden je na saslušanje u policijsku stanicu Stari grad, gde je ubrzo utvrđen njegov identitet, a potom i podeblji dosije. On je naime do sada već osuđivan četiri puta, i to za krivična dela nanošenje teških telesnih povreda, drsko i siledžijsko ponašanje, kao i prekršaje besposličarenja i nemanja ličnih dokumenata. Zbog čega se zaputio u Predsedništvo, nije utvrđeno ni nakon saslušanja, jer je Dimić potpuno nepovezano i nerazgovetno pričao i pretpostavlja se da je reč o psihički oboleloj osobi.
Poslednji komentari
  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 31.07.2013 10:07h

    Каква смо ми држава. Никаква. Насилник иде код председника. Полицајац `ладно гледа из кућице, где је клима уређај, неће да изађе да га заустави. Тек када бандит дође до врата Председништва, полиција реагује. Видиш ти како топлота делује на полицију. Неће полиција да се излаже сунцу. Нема додатак за штету на сунцу. А то, што би овај потенцијални убица терориста учинио зло, баш брига полицију. Полиција се распада. Дачић тера Динкића, Вучић тера Дачића, Воја тера Вучића, Вељовић тера Дачића. А банда се осилила. Када бандити тако могу да раде са председником државе, шта ли тек рада са широким народним масама, радницима, сељацима и поштеном интелегенцијом.

  • Roki Vreme: 31.07.2013 10:20h

    Cuo da je upraznjeno mesto komandanta zandarmerije pa da se dogovori sa Tomom.

  • Lala Vreme: 31.07.2013 11:41h

    Napio se tomine rakije, pa hteo da mu cestita i da naruci jos.

  • Sosa Vreme: 31.07.2013 11:45h

    Gresis Lalo. Isao je kod Tone da mu se zali da mu je rakija losa.

  • svaba Vreme: 31.07.2013 15:39h

    Koliko ima u srbiji sa prekrsajem besposlicarenje pa krenuo deran po pomilovanje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP