Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

IZGORELA TRI AUTOMOBILA

Piroman i dalje hara Novim Sadom! (FOTO)

Autor: N.N.Travica | 18.04.2015 - 13:41:00h | Komentara: 1

Tri putnička automobila izgorela su jutros u požaru koji je izbio na svega nekoliko metara pored zgrade Bezbednosno informativne agencije u Novom Sadu. Prve nezvanične informacije ukazuju na to da je požar na jednom od vozila podmetnut.

izgoreli automobili Foto: N. N. Travica

Foto: N. N. Travica

Vatra koja se pojavila na automobilu "alfa romeo gulieta", novosadskih tablica, zahvatio je prednji deo automobila, nakon čega se proširio na okolna vozila. Požar je do dolaska vatrogasaca zahvatio BMW beogradskih tablica i reno "megan" novosadskih registarskih oznaka.


O događaju su obavešteni vatrogasci, koji su sprečili da se vatra proširi i na ostale automobile.

- Ovo je u Novom Sadu postalo vrlo učestalo. Svake nedelje bude zapaljeno po jedno vozilo, a niko od piromana još uvek nije identifikovan. Vlasnici zapaljenih vozila su različite struke i obrazovanja, ali po svemu sudeći ništa nije slučajno - kaže za "Alo!" M. N. koja živi u višespratnici na novosadskom Bulevaru oslobođenja.

izgoreli automobili Foto: N. N. Travica

Foto: N. N. Travica

Novosadska policija i dalje traga za osobom koja je u februaru mesecu zapalila automil profesoru prava Miloradu Bejatoviću iz Novog Sada. Požar koji je najverovatnije podmetnut, izbio je u ulici Đorđa Rajkovića u naselju Podbara u tom gradu.

U novosadskom naselju Telep 7. aprila, zapaljena su dva putnička motorna vozila, vlasništvo Instituta "Preventiva". Inače taj institut se bavi inženjerskim delatnostima - tehničkim savetovanjima, konsalting uslugama iz oblasti bezbednosti od požara, protiveksplozijske zaštite, bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite životne sredine kao i prodajom aparata za gašenje požara i opreme za zaštitu od požara.

izgoreli automobili Foto: N. N. Travica

Foto: N. N. Travica

Prvog aprila izgoreo je putnički automobil "golf 6". Vozilo se nalazilo na parking prostoru u Ulici cara Dušana ispred kućnog broja 70. Plamen je zahvatio prednji deo vozila, koje je u potpunosti izgorelo do dolaska pripadnika vatrogasne brigade. To je bilo drugi put za manje od mesec dana da je upaljeno vozilo koje koristi Darko Jevtić, direktor RK Vojvodina i sekretar Gradskog odbora SPS-a.


Prethodno je 16. marta zapaljen automobil koji je u vlasništvu njegove supruge Tatjane Ječmenice, selektorke teniserki Srbije. Događaj su snimile sigurnosne kamere, a policija i dalje traga za počiniocima.
Poslednji komentari
  • bbbbbbbbbb Vreme: 19.04.2015 00:54h

    Direktna akcija ~!!! BATO !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP