Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SRAMOTA!

Pirot: Šestoro lekara privedeno zbog primanja mita!

Autor: A. O. | 26.05.2014 - 11:10:00h | Komentara: 6

U nastavku akcije na suzbijanju koruptivnih krivičnih dela, pripadnici Policijske uprave u Pirotu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo davanje mita i šest osoba, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo primanje mita.

Teško okrivljeni lekari: Porodilište u Pirotu

Teško okrivljeni lekari: Porodilište u Pirotu

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo davanje mita uhapšen je Lj.Đ. (1943), vlasnik privatne specijalističko-ginekološke ordinacije, dok su zbog primanja mita uhapšeni: Z.J. (1955), A.M. (1954), B.K.A. (1966), B.Ć.V. (1953), M.J. (1955) i Z.P. (1961), svi lekari specijalisti ginekologije i akušerstva Doma zdravlja u Pirotu.

Sumnja se da je Lj.Đ. u svojstvu vlasnika privatne specijalističko-ginekološke ordinacije izvršio krivično delo davanje mita tako što je, u periodu od 1. novembra 2011. do 31. decembra 2013. godine, lekarima specijalistima ginekologije i akušerstva Doma zdravlja u Pirotu Z.J, A.M, B.K.A, B.Ć.V, M.J i Z.P. isplaćivao novac u visini od 10 posto od izvršene i naplaćene usluge od pacijenata koje su one upućivale na preglede u njegovu ginekološku ordinaciju, što ukupno iznosi 313.430,00 dinara.

Poslednji komentari
  • Romano Vreme: 26.05.2014 11:42h

    I da ste ih sve priveli ne bi pogriješili. Svi uzimaju ali samo neki budu uhvaćeni.

  • Jerotije Vreme: 26.05.2014 12:53h

    Svaki dan hapse lekare za primanje mita i , nikako da se opamete. Lekarsko-apotekarska mafija funkcionise k,o svajcarski sat. Malo je lekova koji se mogu dobiti na recept, ali zato lekari , licno sam video, podizu hrpu lekova.Apoteke nicu k,o pecurke. Lekari ne traze mito, "na silu im pune dzepove"...Objavljujete samo inicijale.Postere objavite, neka ih ceo svet gleda i neka im se divi - GINEKOLOZI!!!!????

  • boljevac1 Vreme: 26.05.2014 12:55h

    Odlicna vest.Valjda ce se neko setiti da nas pacijente proglasi i tretiraju SLUZBENIM LICIMA.Desilo se ubistvo Koje najostrije osudjujem i za ubicu trazim dozivotnu.Ali se i desilo desetak-stotinu pa i hiljdu puta i to svakog dana da lekari ucenjuju pacijente,maltretiraju iste a i svojim neznanjem i nemarnoscu mnoge od nas kasta i Zivota.Ovo se ne odnosi na sve Lekare ima ich ali u manjem broju o kojima sve naj naj naj bolje.

  • Pirocanac Vreme: 26.05.2014 13:24h

    Hvala Bogu da Vuciceva metla stize i u Pirot.

  • peki Vreme: 26.05.2014 15:41h

    ma ljudi dali je to moguce, nasi lekari i mito,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP