Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

JELENA M. (25) IZ GROCKE TVRDI DA „SILIKONSKA KRALJICA“ PRETI NJENIM PRIJATELJIMA

„Plašim se da me Tijana ne ubije!“

Autor: J. Paunović | 26.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

„Plašim se za svoj život od kada je ‘silikonska kraljica‘ Tijana Đuričić počela da preti i mojim svedocima. Nigde ne radim, ako i izađem iz kuće, osvrćem se oko sebe. Živim u strahu i čini mi se da ću završiti u ludnici“, priča za „Alo!“ novine Jelena M. (25) iz Grocke, koja je optužila „silikonsku kraljicu“ da ju je sa obezbeđenjem pretukla.

Živi u strahu: Jelena M. (24)

Živi u strahu: Jelena M. (24)

Život Jelene M. od 6. marta ove godine pretvorio se u pravi pakao. Jedva je uspela fizički da se oporavi od batina koje je, kako tvrdi, dobila od obezbeđenja Tijane Đuričić (24), kada se ponovo pre neki dan uplašila za svoj život jer je čula da se preti njenim svedocima.


Tijana: Jelena je ljubomorna
na mene


Starleta Tijana Đuričić (25), u javnosti poznata kao „kraljica silikona“, na saslušanju u tužilaštvu rekla je da je žrtva izmislila zlostavljanje jer je ljubomorna na nju.
Đuričićeva je juče za „Alo!“ izjavila da je Jelena M. lažno optužuje. Ona je, navodno, namamila Jelenu M. u stan, pretila joj ubistvom i tukla. Međutim, Đuričićeva tvrdi da je zapravo ona žrtva.
Više tužilaštvo tražilo je da se Ðuričićevoj odredi pritvor, ali Viši sud se sa tim nije složio. Osim Tijane Ðuričić, u pritvoru nisu zadržani ni Tanja M., rođena sestra žrtve, kao ni Goran B. i Ljubiša P., njeno obezbeđenje.

- Pozvali su me prijatelji koji su mi pomogli kada su me Tijana i njeno obezbeđenje oteli, pretukli i rekli da su bili u beogradskoj policiji, jer im je ona pretila na Fejsbuk profilima. Od sada još više strahujem za svoj život, jer mi je jasno da se Tijana nikoga i ničega ne plaši - dodaje Jelena.

Prema njenim rečima, kod starlete u stanu ostali su joj lična karta, torba puna stvari, nakit, mobilni telefoni i uspomene na pokojnog oca. Da izvadi nova dokumenta, nema novca, jer nigde ne radi, a kamoli da kupi stvari i mobilni telefon.

- Molila sam da mi se to sve vrati. Jedva skupim novac za život jer mi je majka teško bolesna. Pijem veće doze lekova, jer ne mogu da se smirim od svega što sam preživela. Levu ruku, koju su mi polomili, sada ne osećam dobro. Ne mogu ni da radim sa njom, sve mi ispada - dok priča, Jelena pokazuje na ruku koja joj je i dalje modra.

Jelena M. je u policijskoj stanici Zvezdara u Beogradu 11. marta ispričala da je Tijana Đuričić, koja je njena drugarica iz srednje škole, 5. marta držala vezanu u stanu, tukla i pretila, optužujući je da je upala na njen Fejsbuk profil.

Predlaže novi zakon: Tijana Đuričić

Tijana Đuričić

Starleta Tijana Đuričić, koja se sumnjiči za otmicu podstanarke Jelene M., uhapšena je krajem aprila. Ona je demantovala da je mučila devojku i puštena je da se brani sa slobode. Starleti i njenim pomagačima na teret se stavlja da su namamili Jelenu da dođe u njenu kuću u Mirijevu, a potom je vezali, tukli i držali zatočenu, sve dok nije uspela sama da pobegne. Od nje su oteli 50 evra, 3.500 dinara, dva mobilna telefona i zlatni lančić.

Jelena: Pozvala me kao prijatelja

- Pozlilo mi je pre neki dan kada sam videla da me je Tijana Đuričić ponovo našla na Fejsbuku i od mene zatražila prijateljstvo. Celu noć nisam mogla da spavam. Ne znam šta joj je to značilo sada posle svega - priča za „Alo!“ preplašena devojka.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP