Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOVI DETALJI ATENTATA NA LUKINOG BRATA

Platili Pitbulu da ubije Nikolu Bojovića, pa hteli da ga uklone!

Autor: Kurir | 14.04.2014 - 09:21:00h | Komentara: 0

Miloš Vojinović (27), član kriminalne grupe Miloša Delibašića (29), izjavio je na saslušanju kod tužioca da je za ubistvo Nikole Bojovića (39) Slobodan Šaranović (75) dao Saši Cvetanoviću Pitbulu (32) i Ratku Koljenšiću (37) po 20.000 evra.

Nikola Bojović

Nikola Bojović

Vojinović je, kako su preneli crnogorski mediji, rekao da je planirano da nakon zločina Miloš Delibašić likvidira Cvetanovića kako bi uklonio ključnog svedoka, koji bi mogao da raskrinka celu grupu. Prema njegovim rečima, Cvetanovićevo telo trebalo je da bude zakopano na planini Studeno, iznad Danilovgrada.

Podsetimo, Nikola Bojović likvidiran je u ratu porodica Šaranović i Bojović, koji je izbio nakon ubistva Branislava Šaranovića 2009. godine. Do sada je u ovom sukobu usmrćeno šest osoba, a poslednja žrtva je Rade Rakonjac (52), bliski prijatelj Luke Bojovića, koji je izrešetan nedavno na Zvezdari.
- Miloša Delibašića poznajem 10 godina. Postavio se kao neformalni vođa naše grupe i davao nam je uputstva u vezi s planiranjem i realizacijom krivičnih dela. Nismo se čuli telefonom, već smo se nakon njegovog izlaska iz pritvora viđali na osnovu planiranih dogovora - rekao je Vojinović tužiocu.
On je dodao da se jedno vreme nije video s Delibašićem, koji je bio u Budvi kod ujaka Slobodana Šaranovića.

- Kad se vratio, rekao mi je da gradom kruži priča da je on organizovao ubistvo Bojovića i negirao da stoji iza tog zločina. Međutim, rekao mi je da ni ja neću biti pošteđen, jer sam član njegove grupe. Za mnom je u to vreme bila raspisana poternica zbog iznude, pa mi je Delibašić pomogao da pređem u Crnu Goru - ispričao je Vojinović.


Kako je dodao, u skrivanju mu je pomagao i Koljenšić.
- Kasnije je Slobodan Šaranović saznao da policija ima snimak s mesta ubistva Bojovića, na kojem se vidi Koljenšić. To nas je sve ugrožavalo, a Delibašić i Koljenšić su se plašili da Cvetanović ne napravi neku grešku. Miloš je imao ideju da Koljenšić povede Cvetanovića na pucanje u nepristupačni deo šume, pa da ga tamo likvidiramo. Taj predeo bio je pogodan za zakopavanje tela. Koljenšić je tražio da se Miloš o tome konsultuje sa Šaranovićem, ali Delibašić je to odbio, pa se na kraju odustalo od tog plana - navodno je rekao Vojinović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP