Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ALEKSANDAR MILKOV (34) OSUĐEN NA 33 GODINE ZATVORA

Po godina zatvora za svaki ubod!

Autor: N. N. Travica | 12.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Aleksandar Milkov (34) iz Petrovaradina nepravosnažno je osuđen u Višem sudu u Novom Sadu na robiju u trajanju od 33 godine, dok je Mitar Riščinski (29) iz Zmajeva dobio uslovnu osudu u trajanju od tri godine. Njima je suđeno zbog ubistva Nenada Tomovića (49), koje se dogodilo u Šangaju, kraj Novog Sada.

Svirepo ubistvo  u naselju Šangaj

Svirepo ubistvo u naselju Šangaj

Sudsko veće kojem je predsedavala sudija Svetlana Tomić Jokić oglasilo je krivim Milkova za teško ubistvo na podmukao i svirep način i nedozvoljeno nošenje oružja.


- Milkovu je izrečena kazna zatvora u trajanju od 33 godine za krivično delo teškog ubistva, dok je za nedozvoljeno nošenje oružja izrečena kazna zatvora u trajanju od dve godine, dok je jedinstvena kazna zatvora izrečena za oba dela u trajanju od 33 godine. On je nakon suđenja vraćen u pritvor. Liščinski, koji je optužen za neprijavljivanje izvršioca krivičnog dela, osuđen je na osam meseci, uslovno na tri godine - rekla je za „Alo!“ sudija Svetlana Tomić Jokić, portparol Višeg suda u Novom Sadu.

 
Na jednom od suđenja, Milkov, koji je optužen da je sa nekoliko hitaca i 33 uboda nožem na obali Dunava u Šangaju usmrtio Tomovića, priznajući delo za koje se tereti, kazao je da je živeo u stalnom strahu jer je Tomović navodno pretio da će mu ubiti sina i roditelje.

Leš pokojnog Tomovića u januaru prošle godine pronašli su alasi, koji su o događaju obavestili policiju i lekare. Dolaskom na lice mesta, patrola je zatekla leš, koji se nalazio ispod poljske ljuljaške u blizini Ribarskog doma. Oko tela je bilo nekoliko razbacanih pivskih flaša. Vizuelnim pregledom leša, koji je obavljen na licu mesta, ustanovljeno je da na telu postoje mnogobrojne povrede.

 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP