Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHAPŠEN SNAJPERISTA

Po Petrovaradincima pucao njihov komšija! (FOTO)

Autor: N. N. Travica | 20.03.2015 - 10:31:00h | Komentara: 0

Policija je uhapsila M.M. (30) za koga se pretpostavlja da je prethodnih dana pucao po Petrovaradinu iz automatskog oružja na kuće i automobile. "Snajperista" je prvi komšija ljudi koji su mu bili meta?!

Snajperista

Posledice divljanja snajperiste | Foto: N. N. Travica

Zbog sumnje da je od četvrtka pucao po Petrovaradinu tokom noći, policija je upala u dom M. M. (30) iz Petrovaradina. Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, pronađena je automatska puška, pištolj "tetejac", dve bombe, municija različitog kalibra, detonatorska kapisla i sporogoreći štapin.

Snajperista

Kuća u kojoj je živeo "snajperista" | Foto: N.N.T.

 

Osumnjičeni živi blizu kuće na koju je prvo pucao, u Ulici Bukovački do, između Petrovaradina i Bukovca.

Snajperista

Komšije su prijavile njegovo čudno ponašanje | Foto: N.N.T.

 

Kako saznajemo, policija je osumnjičenog identifikovala nakon što su komšije prijavile da im je sumnjivo njegovo ponašanje. Video njegovog hapšenja i šta o tome kažu njegovi roditelji pogledajte OVDE.

Kako javlja reporter Tanjuga sa lica mesta, posle hapšenja, uz asisteciju Žanadramerije, jedna od žena iz grupe meštana, koja je pratila šta se dogadja, osumnjčenom je uputila niz uvreda tvrdeći da je mogao da ubije njene roditelje i familiju.

Na to su reagovali roditelji uhapšenog koji su toj ženi i meštaninu Borislavu Maksiću, na čiju kuću je preksinoć ispaljeno više hitaca, odgovorili da njihovi sinovi nisu pucali ni na koga.

- Neko je prijavio policiji da moji sinovi pucaju po Bukovičkom putu, ...to nije istina , Maksa (Borislav Maksić) ih je optužio da su pucali na njegovu kuću - rekao je novinarima otac Vlado Marić.

Upitan odakle oružje koje je pronadjeno u kući, Marić je rekao da je "jedan sin služio u 63. padobranskoj brigadi, da ga je zadužio na služenju vojnog roka i da svi znaju da su pripadnici te jedinice nosili oružje sa sobom kako bi ga imali kada budu pozvani".

Nešto pre izvođenja osumnjenog Maksimović, čija kuće je pre dve večeri pogodjena više puta, rekao je novinarima da je prijavio uhapšenog mladića.
Maksimović je rekao "da uhapšenog mladića nije poznavao iako su u komšiliku 13 godina".

"Momka nisam ni primećivao, a onda, poslednja dva dana više od deset puta je prolazio pored moje kuće što mi je bilo sumnjivo", rekao je on.
 

Prema njegovim rečima, u razgovoru sa zetom koji ima firmu saznao je da je osumnjičeni radio pre godinu dana u istom preduzeću, ali da je dobio otkaz.

"Kada sam to saznao moje sumnje su se pojačale i sve sam to prijavio policiji...", rekao je Maksimović i zahvalio se policiji na brzoj reakciji.

Novinarske ekipe videle su kako policija iz kuće Marića iznosi dva vojnička ranca i dve papirane kese.

Po obavljenom pretresu, M. M. je odveden u Policijsku upravu gde će biti saslušan, a potom i predat na dalju obradu tužilaštvu i sudstvu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP