Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ŽRTVA VATERPOLISTE MILJANA ČOLOVIĆA:

Počeo je da me siluje čim sam ušla u stan!

Autor: Kurir | 15.02.2015 - 08:39:00h | Komentara: 0

Ušla sam u stan na Novom Beogradu koji je trebalo da počistim, ali me je vlasnik napao i silovao - rekla je na saslušanju u tužilaštvu žena koju je seksualno zlostavljao bivši vaterpolista Miljan Čolović (33).

silovanje batine tuča

Ilustracija | Foto: Profimedia

Druga žrtva, Beograđanka M. M. (30), koju je Miljan navodno silovao u Banjičkoj šumi, promenila je iskaz u tužilaštvu i ispričala da seksualnog odnosa nije ni bilo.
- Žena koju je Čolović, kako se sumnja, napao u Banjičkoj šumi i ranije je policiji davala konfuzne izjave. Međutim, na prvom saslušanju u Višem tužilaštvu ispričala je kako je slučajno upoznala Čolovića dok je tražila kuče koje je izgubila.
Rekla je da su sedeli na klupici i da su popili dve flaše vina pre nego što je on pokušao da je privoli da imaju seks, ali da do toga nije došlo, kao i da uopšte nije bilo penetracije - kaže izvor Kurira iz istrage. On podseća da je M. M. ranije u policiji ispričala da joj je nepoznati muškarac prišao, odvukao je u žbunje i silovao, ali da je i tada njena priča bila nepovezana.
Za razliku od prve žrtve, Beograđanka koju je Čolović, kako se sumnja, napao 25. decembra 2014, kada je došla da očisti njegov stan u Belvilu, ostala je pri tvrdnji da je na silu naterao na seksualni odnos.
- Javila sam se na oglas u kom je čovek tražio ženu koja bi mu očistila stan. Sećam se da sam malo kasnila i zbog toga nisam znala kako će vlasnik stana da reaguje. Međutim, čim sam ušla, mladić izuzetno krupne građe me je zgrabio i silovao - ispričala je ona navodno na saslušanju. Kako izvor iz Palate pravde navodi, ona je opisala i kako je Čolović naterao da odnos imaju u različitim pozama.
Kurir je kontaktirao i sa Čolovićevim braniocem, advokatom Draganom Palibrkom, ali on nije želeo da govori o detaljima saslušanja.

- Tačno je da su saslušane. To je sve što mogu da vam kažem - kratko je rekao Palibrk.

Podsetimo, Čolović je uhapšen 14. januara i direktno iz psihijatrijske ustanove „Laza Lazarević“ odveden je u pritvor.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP