Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

AKCIJA BEOGRADSKE POLICIJE

Podvodio ženu za 1.000 dinara!

Autor: B.J. | 23.10.2013 - 07:44:00h | Komentara: 2

Beogradska policija uhapsila je Robert R. (24) iz Kladova i Dauta Đ. (39) iz Prizrena. Oni su osumnjičeni za trgovinu ljudima, jer su primoravali na prostituciju, u periodu od avgusta do oktobra ove godine, Robertovu suprugu (23).

silovanje

Posle izrabljivanja u parku kod Ekonomskog fakulteta, Robert R. predao je suprugu Dautu Đ. koji je terao na grupni seks sa klijentima

 Tokom nekoliko orgija, nesrećna žena je zadobila teške telesne povrede, nakon čega je uspela da sve prijavi policiji, koja ih je obojicu odmah uhapsila, a nju smestila u odgovarajuću ustanovu.


- Osumnjičeni Robert je iskoristio poverenje supruge i u avgustu je doveo u Beograd, gde ju je uz batine, naterao da se u parku kod Ekonomskog fakulteta bavi prostitucijom. Svakodnevno je u večernjim satima odvodio da stoji u parku ili na trotoaru i klijentima koji su joj prilazili automobilima ili pešice nudio seksualne usluge po ceni od 1.000 dinara. Seks sa klijentima imala je u automobilima ili u podrumima obližnjih zgrada, a dobijeni novac predavala je suprugu. Sem toga, podvodio je i meštanima jednog prigradskog naselja, a umesto novca uzimao je i mobilne telefone i robu. Zaradu je zadržavao za sebe, a njoj je kupovao hranu i garderobu - kažu u policiji.


Pre nekoliko dana, odveo je kod Dauta, koji mu je obećao da će pronaći mušterije koje će za seks sa njom plaćati i do 9.000 dinara, a koji je potom zatvorio u iznajmljenu kuću, gde je svakodnevno pružala seksualne usluge novim klijentima. Da bi više zaradila, na kraju je terao na seks sa više mušterija istovremeno, od čega je nesrećna žena zadobila teške telesne povrede. Nakon hapšenja njenog muža i makroa koje su izveli pripadnici Uprave za strance, devojka je smeštena u Centar za zaštitu žrtava trgovine ljudima.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 24.10.2013 17:56h

    stoku treba dozivotno

  • Eminna Vreme: 21.11.2013 18:30h

    Ako je to vezano za situaciju povezanu sa BiH, nije u pitanju podvodjenje, vec njen izbor. Razvila je business na taj nacin...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP