Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TUGA

Poginula vraćajući se sa proslave male mature

Autor: M. Đ. | 01.06.2014 - 07:45:00h | Komentara: 1

Milica Miladinović (14) iz Radovanja kod Velike Plane poginula je u subotu, oko 5 sati, kada je “golfom“, kojim je upravljao njen brat od tetke Marko S. (24), iz istog sela, izleteo sa puta i udario u betonsku banderu. Milica je od teških povreda glave preminula na licu mesta, a vozač i još jedan tinejdžer (14) koji je bio u autu prošli su samo sa ogrebotinama.

Milica Mladenović (desno)

Milica Mladenović (desno)

Devojčica je, kako saznajemo, bila na proslavi male mature u Velikoj Plani, a Marko S. došao je po nju da je odveze kući. Nesreća se dogodila u Novom Selu, u jednoj oštroj krivini u ulici Kralja Petra Prvog, kada je vozač izgubio kontrolu nad „golfom“. „ Uzrok je prebrza vožnja, ali i to što je Marko S. bio pod uticajem alkohola.

Uhapšen je pod sumnjom da je izvršio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, određeno mu je zadržavanje do 48 i biće priveden tužiocu u Velikoj Plani - kaže Saša Nikolić iz PU Smederevo.
Poslednji komentari
  • mima Vreme: 01.06.2014 14:40h

    Nije mi jasno, zbog cega se u Srbiji, tako mnogo konzumira alkohol. Mi ne posedujemo kulturu konzumiranja alkohola. Kod nas se podrazumeva da pijan covek ili zena sednu za volan. Dokle ce to biti tako? Zasto se ne primenjuje zakon, zasto se vozaci pod dejstvom alkohola ne kaznjavaju, oduzimanjem vozacke dozvole ODMAH I ZAUVEK? U Evropi ljudi mnogo rade, pre svega a vikendom idu u provod koji je naravno uz alkohol, cigarete i sl... ali oni ne idu u provod svojim automobilima. Koriste taxi u vecini slucajeva.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP