Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TEŠKA NESREĆA

Poginuo mladić zbog preticanja u tunelu (FOTO)

Autor: Tanjug | 23.03.2015 - 15:25:00h | Komentara: 2

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko podneva na magistrali Pirot-Niš, u tunelu kod Sopotske petlje, poginuo je jedan mladić iz Pirota, a jedan je teško povređen, potvrdjeno je Tanjugu u Policijskoj upravi u Pirotu.

Nesreća u tunelu

Nesreća u tunelu | Foto: Tanjug/Aleksandar Ćirić

Nesreća se dogodila kada je vozač automobila "bmw" D.I. (29), pretičući teretni kamion beogradskih tablica, naleteo na drugi kamion pirotskih tablica koji je u tunelu nailazio iz suprotne trake, nakon čega se "bmw" našao između dva teretna kamiona koja su ga bukvalno smrskala.

Zbog ovog stravičnog saobraćajnog udesa na magistrali je saobraćaj već dva sata u zastoju dok policija ne završi uvidjaj.

Nesreća u tunelu

Nesreća u tunelu | Foto: Tanjug/Aleksandar Ćirić


Jedan od očevidaca kazao je novinaru Tanjuga na licu mesta da je prizor bio stravičan.

"Žalosno je što je mladić poginuo. U svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri vozača šlepera nisam video ovako strahovit udes. Kolege iz kamiona nisu mogli ništa da učine, jer se sve desilo u tunelu", kaže za Tanjug vozač bugarskog šlepera Plamen Metodijev iz Plovdiva.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Pirke Vreme: 23.03.2015 22:24h

    Niko ne kaze da je put prepun gadjevinskih masina i poluispravnih prljavih kamiona koji ometaju saobracaj i iznose blato na put! Gradi se novi put a nema nikakvog alternativnog puta niti bilo kakve mogucnosti da obidjes radove! U tunelu je vidljivost maksimalno 2-3 m od prasine od radova. Put je prepun blata i peska, nemoguce je zaustaviti se. Ovo je ozbiljna opomena izvodjacima radova i vlastima koje su te radove dozvolili u ovakvim uslovima. Posaljite reportera na lokaciju, prikazite stanje puta, blato i signalizaciju i trasu gde se gradi, pogledajte i drugi tunel na ulasku u Pirot da vidite kako se u saobracaj ukljucuju ti izvodjaci!

  • Pirke Vreme: 23.03.2015 22:24h

    Posle pricajte da li je auto isao brzo, da li je preticao, da je je upao u makazice, da li je mozda kamion uopste bio vidljiv, kako jedan, tako i drugi? Da li je auto mogao da ukoci i pri 50 na sat, da li je bila dobra vidljivost u tunelu? Ovo je opomena po ceni jednog zivota. Garantovano ce biti jos nesreca - sprecite ih. Ovako se ne gradi put nigde u svetu. SPASITE ZIVOTE od sledecih nesreca, uvedite red na put.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP