Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NESREĆA

Poginuo na placu SPC!

Autor: N.N.Travica | 25.11.2012 - 18:34:00h | Komentara: 0

Beživotno telo Radeta D. (57) sa Kosova i Metohije, sa prijavljenim boravištem u Novom Sadu, pronađeno je danas na placu Srpske pravoslavne crkve u novosadskoj ulici Marka Miljanova. Predpostavlja se da je smrt nastupila tako što se na nesrećnog radnika obrušio deo zida, što će biti utvrđeno sudsko – medicinskim veštačenjem.

Novi Sad, hronika

Na nesrećnog radnika se obrušio zid | Foto: N.N.T.

Prema tvrdnjama poznanika pokojnog, Radeta, on je izvesno vreme sa polusrušenog objekta, odnosio građevinski material, za šta je imao dozvolu.

Njegovo telo je juče nešto posle 16 sati uočio prolazmik koji se tu zatekao o čemu je odmah obavestio Zavod za hitnu medicinku pomoć, čiji lekar je konstatovao smrt.

- Ispod cigala je virelo nešto nalik na noge. O svemu je odmah obaveštena poliicja i hitna pomoć, ali na žalost nesrećnom čoveku nije bilo spasa. Viđali smo ga i ranije da je tu radio, ali niko nije mislio da ćemo ga mrtvog zateći – rekla je za "Alo!" jedna od komšinica iz ulice Marka Miljanova.

Novi Sad, hronika

Čekaju se rezultati sudsko medicinskog veštačenja | Foto: N.N.T.

Plac na kome je radnik radio na raščišćavanju i gde je pronađen mrtav pripada Srpskoj pravolsvanoj crkvi, koja ga je prema nezvaničnim podacima dobila nakon sudskog spora, koji se dugo vremena vodio sa predhodnim vlasnicima.

Telo pokojnog Radeta, nakon policijskog uviđaja, po nalogu dežurnog istražnog sudije, preneto je u Institut za sudsku medicine, gde će biti obavljeno sudsko – medicinsko veštačenje. Nakon dobijenih nalaza biće poznato vreme i tačan uzrok smrti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP