Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO!

Poginuo nakon
eksplozije u automobilu!

Autor: Tanjug | 25.01.2013 - 07:21:00h | Komentara: 0

Tokom noći u Beogradu su dve osobe teško povređene prilikom eksplozije bombe u automobilu, od kojih je jedna kasnije u bolnici preminula, a u tom periodu dogodio se i jedan saobraćajni udes u kojem je jedna žena povređena kao pešak.

dd

Nakon eksplozije jedna osoba preminula| Foto: M. Jošida

Kako je potvrdio jutros Tanjugu saradnik za odnose sa medijima u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac, sinoć oko 21.35 časova na Zrenjaninskom putu u eksploziji bombe u automobilu muškarac star oko 55 godina, vozač, zadobio je otvoren prelom leve butne kosti, višestruke rane u predelu stomaka i prevezen je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.

On je preminuo od zadobijenih povreda, uprkos naporima lekara u Urgentnom centru, potvrđeno je sinoć Tanjugu u Kliničkom centru Srbije.
Žena stara oko 51 godinu zadobila je otvorenu ranu desne podlaktice, višestruki prelom desne šake i otvoreni prelom desnog kuka i prevezena je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra, rekao je Lutovac.

Za njen život doktori se i dalje bore, rekla je sinoć Zorica Marković, šef Kancelarije za informisanje Kliničkog centra Srbije, posle razgovora sa lekarima iz Urgentnog centra.

ff

Jedna osoba je teško povređena | Foto: M. Jošida

Lutovac je rekao da se i oko 19.45 sati u Bulevaru Zorana Đinđića dogodio saobraćajni udes u kojem je žena stara oko 63 godine kao pešak zadobila kontuziju grudnog koša i desne natkolenice i prevezena je u Urgentni centar.
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 109 intervencija od kojih 21 na javnom mestu, a pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari, rekao je Lutovac.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP