Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAGEDIJA U ALEKSINCU

Poginuo od bombe koju je sam napravio

Autor: I. A. | 14.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Goran Lazić (47) poginuo je juče oko pet sati ujutru u eksploziji ručno napravljene eksplozivne naprave u ulici Stefana Nemanje u Aleksincu.

Bomba mu  eksplodirala  u rukama:  Goran Lazić

Bomba mu eksplodirala u rukama: Goran Lazić

Nesrećnom čoveku naprava je eksplodirala u rukama, a njegovo telo pronađeno je oko 200 metara dalje jer je pokušao da stigne do bolnice i potraži pomoć, ali je iskrvario na smrt. Policija trenutno ispituje kuda se Lazić zaputio sa bombom, da li je samo pokušao da je se otarasi ili je nameravao da je „na nekog ili na nešto baci“. Policija je otuda juče pretresla njegovu kuću u selu Subotinci jer su postojale informacije da su se iz njegove garaže i u subotu čule detonacije.

Za sada je utvrđeno da iz Subotinca nije otišao svojim automobilom, a po svedočenju majke, iz kuće je otišao u subotu uveče. Lazić se pre dve godine vratio kod majke u rodni Aleksinac iz Crne Gore, gde mu živi porodica. Počeo je da se bavi autolimarstvom i njegova majka Zora kaže da je od povratka iz ratova devedesetih često bio nervozan, zamišljen i pod stresom, ali da nikada nije imao neprijatelja.

Mesto nesreće

Mesto nesreće


- Sina sam poslednji put videla veče pre nesreće. Slutila sam da će se nešto dogoditi jer mi je bilo čudno da je nakon večere otišao nekuda i nije se javio. Sve je delovalo uobičajeno, večerali smo i onda je otišao ne rekavši kuda. Došla sam do druge kuće, u kojoj je spavao, dozivala ga, ali ništa, pomislila sam da mu se nije nešto dogodilo. Snaja je takođe zvala iz Crne Gore, njoj sam rekla da ne znam gde je, a ona mi je rekla da je verovatno kod neke druge žene.
Pozvala sam i unuka, jer moj sin ima još jedno dete iz prvog braka, koji mi je takođe rekao da ne brinem, verovatno je sve u redu. Međutim, policija mi je saopštila da je moj sin mrtav i ja zaista ne znam kako je moglo to da mu se dogodi - kaže Zora Stojanović, Goranova majka.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP