Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OSUMNJIČEN ZA UBISTVO ČUVARA "BLEJVOČA"

Pogledajte dramatičan video hapšenja ubice Cvetkovića! (VIDEO)

Autor: J.P. - B.J. | 17.10.2013 - 13:40:00h | Komentara: 1

Odbegli Marko Kurtović (33), osumnjičen za ubistvo Ivana Cvetkovića (26) radnika obezbeđenja na splavu „Blejvoč“ u julu prošle godine, uhapšen je u sredu u Sarajevu potpuno slučajno, saznaje "Alo.rs!".

Ivan Cvetković

Ubijeni Ivan Cvetković

Kurtović se na meti bosanske Državne agencije za istragu i zaštitu (SIPA) našao tokom istrage grupe koja se bavila rasturanjem narkotika, zbog čega je i uhapšen, nakon čega su olicajci utvrdili da je za njim raspisana Interpolova poternica iz Srbije zbog ubistva.


- Kurtović se nakon ubistva u julu prošle godine najpre sklonio u Kosovsku Mitrovicu gde se ubrzo uključio u poslove šverca narkotika. Preko novih pajtaša uskoro je otišao i u BiH, gde se našao na meti SIPE zajedno sa ostalim pripadnicima grupe. Nakon što su ga uhapsili u jednom kafiću, rekao je svoje ime i prezime i to je sve što je govorio, jer se brani ćutanjem - kaže naš izvor.

Ubica Marko K.

Ubica Marko Kurtović

Ivan Cvetković je ubijen u noći između 15. i 16. jula 2012. godine u pucnjavi ispred splava „Blejvoč“ na Novom Beogradu, gde je radio u obezbeđenju. Te noći su teško ranjeni njegov kolega Marko Dajčić (27) i prolaznik Dušan Dimitrijević (32). Do obračuna je došlo jer radnici obezbeđenja nisu hteli da puste Kurtovića da uđe na splav bez prolaska kroz metal-detektor. Nakon kraće rasprave, izvukao je pištolj i počeo da puca. Identifikovan je na osnovu snimka sigurnosnih kamera.
Poslednji komentari
  • Mile NS Vreme: 18.10.2013 02:16h

    kakvi su ono šabani majko mila ?! prose*avanje za medalju, kao da hapse ne znam koga. To se bre kulturno priđe u civilu, 3, 4 inspektora a ne k'o sivonje upadaju, koliko sam čuo i opališe iz nečega, smejurija

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP