Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BAHATO

Pogledajte kako je novosadski biznismen u guseničaru divljao ulicom (VIDEO)

Autor: radio 021 | 19.02.2014 - 12:20:00h | Komentara: 1

Novosadska policija podneće prekršajnu prijavu protiv novosadskog biznismena Dragana Amidžića, jer je vožnjom neregistrovanog oklopnog vozila oštetio kolovoz i zaštitnu ogradu na Mišeluku i u Sremskoj Kamenici.

Kako navode u policiji, Amidžić je u subotu, oko 21:30h vozio tegljač guseničar, u kome su se nalazila još trojica meštana Sremske Kamenice.
Policija je izašla na teren na poziv građana i privela svu četvoricu, a protiv Amidžića biće podneta prekršajna prijava.
Posle utvrđivanja ukupne materijalne štete i izjašnjenja nadležnog tužilaštva, biće poznato postoje li u pomenutom događaju elementi krivične odgovornostim, kao i o kakvom se krivičnom delu radi.
U subotu je na očigled pedesetak posmatrača, uglavnom momaka koji se okupljaju na Mišeluku, nepoznato vojno oklopno vozilo došlo je iz pravca Petrovaradina i napravilo nekoliko krugova na mestu gde se okupljaju motoristi, a zatim se uputilo na brdo. Očevici kažu da je vozilo prešlo preko bankine i oštetilo ivičnjake i drveće.
Tragovi vožnje pokazuju da je vozilo pravilo krugove, a vidljiva je šteta i na ogradi i bankinama. Po tragovima se vidi da se vozilo posle kruženja na Mišeluku uputilo preko brda ka nekadašnjoj Televiziji Novi Sad i više se nije vraćalo. Prema rečima očevidaca uviđaj o ovom slučaju kasnije je uradila policija.
Portparol Ministarstva odbrane Jovan Krivokapić izjavio je da je vučni traktor guseničar sivomaslinaste boje koji je u subotu uveče špartao Mišelukom nekada pripadao vojsci i da je odavno u privatnom vlasništvu.

Poslednji komentari
  • DEDA Vreme: 19.02.2014 13:59h

    Nadobudni iskompleksirani "bizmismen", željan pažnje i dokazivanja.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP