Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

IZRUČENJE MARKA MILIĆEVA IZ KINE

Pogledajte: Lukin ubica stigao u Srbiju! (FOTO + VIDEO)

Autor: A. O. | 07.09.2014 - 22:25:00h | Komentara: 6

Marko Milićev, koji se tereti da je usmrtio Luku Jovanovića na Brankovom mostu 25. jula, deportovan je u Beograd večeras u 22.10 avionom "Aeroflota" i odmah je sproveden u stanicu milicije na saslušanje. Trenutno se nalazi u Okružnom zatvoru u Bačvanskoj ulici.

Marko Milićev tokom privođenja na aerodromu

Marko Milićev tokom privođenja na aerodromu "Nikola Tesla"

Milićev je redovnom linijom "Aeroflota" iz Moskve sleteo na aerodrom "Nikola Tesla" oko 22.10, gde je odmah priveden i samo deset minuta kasnije prevežen je u stanicu milicije "29. novembra" i to u pratnji dva policijska "land rovera" i jednog "pežoa".

Marko Milićev tokom privođenja na aerodromu

Marko Milićev tokom privođenja na aerodromu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je ranije rekao da očekuje da Marko Milićev na Aerodrom "Nikola Tesla" sleti oko 22.30.

Ministar je istakao da je ovim ispunjeno obećanje gradjanima Srbije i najavio da će Milićev odmah po dolasku biti predat nadležnim organima.

Milićev je ranije osuđivan u Srbiji i policija poseduje njegove podatke i otiske prstiju tako da se očekuje da ta procedura bude brzo okončana.


Nakon toga, trebalo bi da bude sproveden u Okružni zatvor u Beogradu i u roku od 48 sati od hapšenja (na aerodromu) priveden kod sudije za prethodni postupak.


Zakon nalaže da se pred sudijom izjasni o tome gde i zašto se skrivao, nakon čega će biti odlučeno da li će rešenje o pritvoru ostati na snazi.

Marko Milićev tokom privođenja na aerodromu

Marko Milićev tokom privođenja na aerodromu "Nikola Tesla"

Milićevu je pritvor određen 19. avgusta kada je za njim raspisana i Interpolova poternica jer je bio u bekstvu, po kojoj je 29. avgusta uhapšen u Kini.


Prema zakonskoj proceduri, Milićev će u najkraćem roku biti saslšusan u Trećem osnovnom tužilaštvu koje vodi istragu protiv njega i njegovih pomagača, koji su mu pomogli da se krije 15 dana u Beogradu nakon nesreće 25. jula.

On se sumnjiči da je 25. jula oborio i usmrtio Luku Jovanovića (21) iz Beograda i od tad je bio u bekstvu. Uhapšen je u Kini.

Poslednji komentari
  • cilika Vreme: 08.09.2014 06:14h

    gospodine Stefanoviću pa to nije nikakvo obećamje narodu da ćete uhapsiti ubicu to je Vaša obaveza ako ste se prihvatili tog posla,tu netreba skupljati jeftine poene

  • Vesna Vreme: 08.09.2014 07:40h

    Jelti se mama raduje sto te takvog rodilla bolesnika dozivotna prdekanja suudijjo pravvda za Luku bravo SRBIJO... BRAVO SRBIJO PRAVDA ZA LUKU DOZIVOTNA PRDEKANJA SUDIIJO ZA ZEMUNCA

  • deki Vreme: 08.09.2014 07:47h

    Hajde da vidimo da li ce ga i ako ce koliko strpati u zatvor? Mnogi su deportovani na ovakav nacin i slican ali nikoga u zatvoru jos nema.Dokazi su bitni a ne obecanja narodu da je doveden.Dok ne bude u zatvoru i osudjen na minumum 30 godina zatvora nista nie uradjeno.Kad bude u zatvoru pravosnazno osudjen onda je obecanje narodu ispunjeno!

  • Milica Vreme: 08.09.2014 09:00h

    Stvarno svaka cast nasoj policiji na spektkularnom scenariju i hapsenju Marka, koji u ovom filmu igra ulogu kaskadera.

  • fkomsy Vreme: 08.09.2014 13:14h

    decko jeste kriv ali njemu je najteze ovde sto se i moze videti kao da je on Luku namerno ubio pa desilo se sta sada on tu moze promeniti zatvorice ga na desetak godina on ce izaci ali njegova muka ostaje ista...manite se momka ne daj boze da ste u njegovoj situaciji

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP