Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NIŠLIJA STRAHUJE ZA SVOJ ŽIVOT

Pokazao "Roleks" na fejsu pa navukao ucenjivače!

Autor: Alo.rs | 23.04.2015 - 01:27:00h | Komentara: 4

Nišlija Marko Ražnatović (33) je prošle godine na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju "roleks" sata koji je dobio na poklon iz Austrije, i tako sebi navukao "bedu na vrat".

Fejsbuk

Fejsbuk | Foto: Profimedia

 
Markova želja da se pohvali pokazala se kao mnogo naivna i opasna jer je na vrat navukao dvojicu ucenjivača kojima je do sada morao da preda 750 evra.

Ovaj Nišlija tvrdi da su mu S. S. (23) i S. K. (20) iz Niša oduzeli raznu robu u vrednosti od oko 500 evra i tri puta ga divljački prebili.

On kaže da ga je S. S. kontaktirao preko Fejsbuka, nudeći mu neku markiranu robu da mu proda.

- Nažalost, pozvao sam ga u svoj stan da vidim o kakvoj se robi radi. Odmah sam uvideo da garderoba koju je doneo nije kvalitetna. Ipak, iz kurtoazije sam kupio jednu jaknu za 30 evra, kaže Ražnatović.

On dodaje da je njegov gost tada, najverovatnije, "snimio" skupocene stvari po stanu pa je sa drugovima počeo da mu dolazi u goste, a neretko je ostajao i po celu noć.

Tada je počelo iznuđivanje, a Marko kaže da je prvih 50 evra morao da im da pod pretnjom, a da su potom iz stana počele da mu nestaju stvari. On tvrdi i da su ga S. S. i S. K. primoravali tokom noći da ide da im kupuje hranu dok su se oni baškarili u njegovom stanu.

Prošlog oktobra sačekali su ga ispred zgrade, oduzeli su mu sportsku garderobu i naložili mu da im spremi 50 evra. Narednog meseca su ga presreli u gradu, opet mu tražili novac, pretukli ga i skinuli mu jaknu, patike i narukvicu, pišu "Novosti".

- Nakon toga sam se sklonio izvan Niša, a po povratku su me S. S. i S. K. zvali da izađem ispred zgrade i saopštili mi da me više niko neće dirati ako im dam 300 evra, što sam i uradio, kaže Ražnatović.

Ipak, tu njegovim mukama nije kraj. Na Veliki petak su ga ponovo presreli u gradu i tražili mu 150 evra. Tada su mu uzeli 1.400 dinara i naredili mu da spremim evre.

- Na Uskrs su došli ispred zgrade, tražli novac, a na svako moje "nemam" su povećavali iznos koji je narastao do 500 evra, kaže Ražnatović koji je nedugo nakon toga pronađen onesvešćen od batina u parku preko puta svoje zgrade.

Marko je tada shvatio da više nema kud i ceo slučaj je prijavio policiji koja je ucenjivače uhapsila ispred njegove zgrade sa 150 evra obeleženih novčanica, koje im je Marko prethodno predao.

Iako ih je policija privela zbog sumnje za iznuđivanje, sudija za prethodni postupak im nije odredio pritvor već im je samo izrekao meru zabrane prilaska Ražnatoviću.

- Sada su na slobodi i bojim se da su spremni da ispune svoje pretnje i da me ubiju, rekao je Ražnatović.

Marko je torturu preživljavao od juna prošle godine do nedavno, a roleks je uspeo da sačuva tako što ga je stavio u sef u jednoj banci.

Poslednji komentari
  • mr burns from simpsons Vreme: 23.04.2015 06:18h

    Prosto ne mogu da verujem kakva su vremena dosla! maltretiraju coveka a preziva se raznatovic!

  • goca Vreme: 23.04.2015 07:04h

    Ovakvo prose****nje odavno nisam videla,jadan naivan covek

  • priki Vreme: 23.04.2015 09:06h

    Prijatelju kupi ono bam bam i kad ti pridju rokaj. Imas dokaz dasi prijavio a oni nerade svoj posao.Jel po tom zakonu samostalnom svicemo uskoro dase branimo.

  • prolazNIK Vreme: 24.04.2015 10:56h

    Za trećinu para koje je dao mogao je da unajmi tabače da ih prebiju ili izbuše ko svajcarski sir. Mada mislim da je ovo sve izmisljeno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP