Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POLICIJA UHAPSILA 18 LAZAREVČANA ZBOG TRGOVINE DROGOM

Policajac drukao za narko-dilera

Autor: G. Đ. - E. S. | 30.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Policajac Predrag Cvetković (56) iz Lazarevca i još 17 osoba uhapšeni su zbog sumnje da su se bavili trgovinom heroinom i kokainom. Akcija hapšenja koja je dugo planirana počela je juče oko pet sati ujutru pretresom stanova osumnjičenih.

Akcija  hapšenja  počela u pet ujutru upadom u stanove

Akcija hapšenja počela u pet ujutru upadom u stanove

Zanimljivo je da su se na spisku policije našli i službenice direkcije opštine Lazarevac Jasna J. (43) i Vesna Dramaćanin (38). Zbog sumnje da su trgovali drogom pritvor je, osim Cvetkoviću i Jasni J., određen i Nemanji Raliću zvanom Smrda (34), zatim N. R. (31), M. M. (37), M. R. (30), Z. I. (42), M. S. (33), B. B. (33), M. M. (27), N. P. (39), S. V. (26). Droga je u manjoj količini pronađena i kod Z. J. (34), B. O. (34), Z. B. (41), B. L. (34), J. M. (36), protiv kojih je, kao i protiv Vesne, prijava podneta u redovnom postupku jer se sumnjiče samo za posedovanje.

Važio za uzornog građanina:  Cvetković (56)

Važio za uzornog građanina: Cvetković (56)


Prema nezvaničnim informacijama, policajac Cvetković se sumnjiči da je bio na vezi sa Nemanjom Ralićem, odnosno da ga je obaveštavao o policijskim akcijama. Hapšenje Cvetkovića, koji radi na izdavanju dozvola za nošenje vatrenog oružja, iznenadila je mnoge Lazarevčane. On među poznanicima važi za velikog zaljubljenika u sport i zdrav način života, tako da je svima teško da ga povežu sa organizovanom preprodajom narkotika. Cvetković je aktivan član planinarskog društva i predsednik je ronilačkog kluba u Lazarevcu, zbog čega je često odlazio na Crnogorsko primorje.

- Da mi je neko naredio da sačinim listu najsumnjivijih policajaca, njega bih stavio na poslednje mesto - kaže zaprepašćeno jedan njegov kolega.
Za razliku od Cvetkovićevog slučaja, niko nije iznenađen zbog hapšenja Vesne i Jasne, radnica Direkcije za izgradnju Lazarevca. Vesna je ćerka vlasnika jednog od najpoznatijih restorana u Lazarevcu. Za Jasnu, njenu drugaricu s posla, već odavno se u gradu govorka da je narkoman i da ju je na taj porok navodno navukao pokojni suprug, kome je pre petnaestak godina heroin došao glave.

Nemanja Ralić

Nemanja Ralić

Ralić na spisku „Svetog Save”

Nemanja Ralić je takođe poznat lazarevačkoj raji koja pred izlazak u noćni provod namerava da se na brzinu „uradi“. Njegovo ime je objavljeno i na spisku dilera droge koji je sastavilo Udruženje građana „Sveti Sava“. On je okarakterisan kao jedan od najmoćnijih preprodavaca opijata, koje i sam uživa, ali i kao naručilac pucnjave u lazarevačkom kafiću „Oranž“, kada su ranjeni navodno njegovi konkurenti. Zaposlen je u „Kolubari“, ali ne na nekom istaknutom radnom mestu koje bi mu omogućilo lagodan život kakav vodi u gradu.

Poslednji komentari
  • banacanin Vreme: 30.01.2015 08:55h

    Slika sve govori,ima ih još puno u policiji što lagodno žive,evo proverite kako je moguće da načelnik krim.policije sup Kikinda sagradi zgradu u centru preko puta ideje sad rasprodaje stanove,gradi vilu u nemanjinoj ulici,kolika plata treba da bude za to.

  • nedjo Vreme: 31.01.2015 03:46h

    bitno da je smrda pao.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP