Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HOROR U VOJVODINI

Policajac iskasapio komšijskog psa! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Autor: Blic | 13.10.2014 - 14:47:00h | Komentara: 42

Pripadnik policije Stevan Mišić iz Ravnog sela brutalno je izmasakrirao sekirom komšijskog psa jer mu je, tvrdi vlasnik psa, jurio kokoške.

UPOZORAVAMO!!! Tekst sadrži fotografije koje bi mogle da uznemire osetljive osobe!
Nesrećna životinja kojoj su probijena pluća i ima jezive posekotine duge 10 centimetara, još uvek se bori za život.
- Izlazio sam autom iz dvorišta kada je pas, koji je uglavnom vezan, istrčao za mnom. Uleteo je u komšijsko dvorište i pojurio za kokoškom – priča Stanimir Banović, vlasnik argentinske doge. Ubrzo se iz komšijskog dvorišta, koje pripada policajcu, čula galama i cviljenje, a nakon par minuta pas je izašao sav krvav.

povređeni pas Foto: Strahinja Banović

Foto: Strahinja Banović

- Mislio sam prvo da se potukao sa njihovim psom. Čak sam ponudio da platim štetu ukoliko je načinjena, ali je komšija rekao da nikakve štete nije bilo, i da ga je oterao gađajući ga nečim. Tek kada sam došao do svog psa, video sam da je masakriran – potreseno priča Banovićev sin, Strahinja. Pas je imao jezive posekotine duž kičme, a rana na prednjem delu tela je bila toliko duboka da je kroz nju probila kost.

Prekršajna prijava protiv vlasnika psa

Prema saznanjima Blica, protiv vlasnika psa Stanimira Banovića biće podneta prekršajna prijava zbog puštanja opasnog psa bez nadzora. O krivici Mišića odlučiće Tužilaštvo, kom je prosleđen izveštaj o povredama psa i o celom slučaju.

Jedna noga mu je polomljena, dok su mu na drugoj pokidani ligamenti. Veterinari su satima zašivali rane, ali za sada nije izvesno da li će pas preživeti. Sekirom su mu probijena i pluća, zbog čega jedva diše.
Stanimir Banović, šokiran komšijskom brutalnošću, najavio je krivičnu prijavu protiv Mišića.
- Neću žaliti ni vremena ni novca da taj čovek bude kažnjen za ovo što je učinio. Ovakvim brutalnostima se mora stati na kraj – kaže Banović. U domu Mišića, međutim, tvrde da nije bila u pitanju nikakva brutalnost, već da je policajac štitio dete.
- Pas je uleteo u dvorište u kom se nalazilo naših četvoro maloletne dece. Prvo je krenuo na Davida (14), koji je od straha uleteo u kuću, a zatim je pojurio za kokoškama – kaže Marina Mišić, supruga policajca. Prema njenim rečima, doga je zatim uletela u šupu gde je saterala kokoške i počela da ih jede.

povređeni pas Foto: Strahinja Banović

Nakon čišćenja rana | Foto: Strahinja Banović

- Suprug je ušao za psom, a on je već zgrabio jednu kokušku. Pokušao je da je spasi, ali je tada pas krenuo na njega - kaže Marina, tvrdeći da je suprug uzeo sekiru u samoodbrani.
- Uzeo je sekiru i udario ga par puta, dok se pas nije sklonio i otišao. Upravo je Stevan pozvao policiju da prijavi da nam je doga ušla u dvorište – kaže Marina, tvrdeći da niko nije imao nameru da povredi životinju, već da su štitili svoju decu i imovinu.
Poslednji komentari
  • Perhan Vreme: 13.10.2014 15:16h

    Verovatno je coveku vise dozlogrdilo, ponelo ga, da je jednostavno zaboravi na sve posledice koje moze da snosi i jednostavno uzeo sekiru i nasikirao njega a sada i sebe.

  • Milan Vreme: 13.10.2014 15:48h

    Pa normalno da ce covek da brani decu i svoj zivot a ovi sto imaju za domace ljubimce zveri to je njihov problem. Ako bilo koji pas krene na mene nece se dobro provesti ni on ni vlasnik TACKA.

  • Nebojsa Vreme: 13.10.2014 16:08h

    Izgleda brutalno ali ipak mislim da je policajac to uradio iz samoodbrane. To su krvolocni psi i najvise kidisu na decu. Vlasnici takvih vrasta kerova moraju da ih bolje pripaze.

  • Bora Vreme: 13.10.2014 16:09h

    Nazalost pas nemoze da kaze istinu , ali za taku brutalnost, morase najzesce kazniti , jadna zivotinja, a zamisli ko je to uradio (policajac)koj treba da zastiti ljude pa i zivotinje, zeleo bih najstrozu kaznu , za jadno kuce koji nezna vesto da se brani ko policajac zelim brzo ozdravljenje a,ciniocu dela,malo grize saveti ,,

  • mihajlo Vreme: 13.10.2014 16:46h

    a da je taj pas napao neko dete,coveka i povredio ga ili ubio, sta bi onda bilo?? pa prvi bi ga ubio da meni tako uleti u dvoriste ! nije to neki mali mesanac ili pikenezer pa nikom nista, doga je to !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP