Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DOLIJAO

Policajac pretukao staricu zbog starog mobilnog!

Autor: J. P. | 12.10.2013 - 08:45:00h | Komentara: 1

Policija u Somboru je uhapsila kolegu B. K. (33) zbog sumnje da je “u slobodno vreme” učestvovao u tri razbojništva, saznaje “Alo!”. Privedeni policajac je nedavno suspendovan zbog svog ponašanja, a radio je u policijskoj stanici Novi Beograd.

Policajac

Policajac | Foto: M. Mitrović

Kako “Alo!” saznaje, njemu je juče određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti saslušan kod istražnog sudije.


- Uhapšeni suspendovani policajac je od jula ove godine do sada opljačkao dve menjačnice u Somboru i jednu staricu u selu Sivac. Policija još traga za novcem koji je njihov kolega uzeo. Lisice na ruke stavljene su mu zahvaljujući nesrećnoj starici koju je uoči hapšenja pretukao i odneo nešto njene ušteđevine i mobilni telefon. Ona je opisala o kome je reč, te je suspendovani policajac uhapšen. Prema nepotpunim informacijama, samo iz jedne menjačnice uzeo je oko 200.000 dinara - objašnjava naš sagovornik blizak celoj priči.

Zanimljivo je da zaposleni policajac u PS Novi Beograd koristio u razbojništvu, navodno, svoj službeni pištolj.

Uhapšeni policajac je rodom iz Sombora, ali je radio u Beogradu. On je i prošle godine, navodno, dovođen u vezu sa jednom kriminalnom grupom, ali zbog nedostatka dokaza postupak nije ni zaživeo.

Posećanja radi, pre mesec dana policija u Smederevu uhapsila je policajca S. M. (42) zbog sumnje da je izvršio krivično delo prevare.

Policajac je osumnjičen da je od aprila ove godine u više navrata tražio i dobio od jednog sugrađanina novac u ukupnom iznosu od 400 evra, ubeđujući ga da će mu izdejstvovati obustavljanje krivičnog postupka i obrisati podatke iz krivične i prekršajne evidencije MUP-a. Osumnjičenog policajca su inspektori zatekli u trenutku primopredaje 50 evra.
Poslednji komentari
  • ACA B. Vreme: 12.10.2013 20:57h

    Zasto nije objavljeno ime i prezime monstruma u uniformi,makar da je stavljena slika da znamo kome je Dacic dao sluzbeni pistolji i znacku da prebija i pljacka starice.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP