Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAGEDIJA U NOVOM SADU

Policajac ubio svog kolegu!

Autor: J. P. | 07.10.2013 - 10:04:00h | Komentara: 7

Jedan sat iza ponoću u ugostiteljskom objektu Tapas bar u novosadskoj ulici Laze Telečkog dogodila se velika tragedija u kojoj je život izgubio policajac Aleksandar S. (31). Na njega je iz još uvek nepoznatih razloga pucao njegov kolega zaposlen u novosadskoj interventnoj jedinici M.R. (31). Ni jedan od policajaca učesnika ovogtragičnog događaja noćas nije bio na dužnosti.

Laze Telečkog

 
Prema prvim saznanjima alo.rs do tragedije je došlo ne očekivano. M.R. je došao u objekat, iznenada izvadio pištolj iz koga je ispalio hitac koji je Aleksandra pogodio direktno u glavu. Usled zadobijenih povreda policajac je preminuo na licu mesta.


- Svi smo u ogromnom šoku. Nikome nije jasno šta se dogodilo. Simke i M.R. su bili izuzetno dobri prijatelji. Mogu slobodno reći da su bili nerazdvojni. Mislim da je ceo događaj, na žalost svih nas bio podgrejan alkoholom. Ovo nikome nije trebalo. Dve porodice su osakaćene za sva vremena. – rekao je za alo.rs zajednički prijatelj osumnjičenog i ubijenog policajaca.


Nakon što je usmrtio kolegu M.R. je ispalio još jedan hitac, koji je rikošetirao i završio u prstu prolaznika koji se kretao ulicom Laze Telečkog. Povređeni je takođe bivši policajac.


Na lice mesta za svega nekoliko minuta došle su mnogobrojne policijske patrole, kao i ekipa hitne pomoći, ali na žalost Simiću nije bilo spasa. Najpopularnija ulica za noćni provod u centru Novog Sada, odmah je ispražnjena i ograđena policijskim trakama.

  • Laze Telečkog | Foto:
  • Laze Telečkog | Foto:
  • Laze Telečkog | Foto:
  • Laze Telečkog | Foto:
  • Laze Telečkog | Foto:
  • Laze Telečkog | Foto:

 
Telo pokojnog policajaca nakon uviđaja koji je trajao do ranih jutarnjih sati, preneto je na institute za sudsku mediicnu. Nakon obdukcije biće poznato više detalja o ovoj nezapamćenoj tragediji.

Lisice na ruke stavljene su odmah Miodragu kome je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

Poslednji komentari
  • Glavni Sudija Vreme: 07.10.2013 12:36h

    Pod hitno treba smeniti Dacic Ivicu koji je nestrucan za obavljanje funkcije ministra. Ministar policije treba da bude neko iz redova policije sa iskustvom, a ako vec mora da bude stranacka licnost onda ukinuti sve nadleznosti u zakonu koji omogucuje da ministar policije odlucuje o gradjanima Srbije, jer gradjani Srbije nisu pripadnici policije. Jos uvek je u policijskoj Srbiji prisutna doktrina nekada ONO i DSZ, ali takva da gradjani Srbije budu policijski subjekti sto je veoma pogresno. Lose stanje u policiji je rezultat loseg ministra Dacic Ivice i loseg srpskog zakonodavstva koje omogucuje ministru policije da ucenjuje gradjane Srbije strankom iz koje dolazi, pa je zato srpska policija stranacka bas kao sto je Srbija policijska drzava u kojoj i za vreme demokrata nije uopste bilo demokratije bas zbog Dacic Ivice. Ubijaju se policajci medjusobno, policajci i gradjani, plavi ljudi gaze po ulicama, prebijaju ljude, a da ne odgovaraju, jer ih stiti Dacic Ivica.

  • kostadin Vreme: 07.10.2013 18:03h

    Medicinska sestra ima malu platu pa ubija bebe, doktor ima malu platu pa ubija pacijente, mesar ima malu platu pa ubija potrosace, uciteljica ima malu platu pa ubija djake, postar ima malu platu pa ubija penzionere. frizerka ima malu platru pa ubija babe. Svako ko se odluci za neko zanimanje i ima malu platu moze da ubija. Miliciji nije potrebna ni babica ni mesar ni zubar ni postar ni uciteljica ni frizer. Samo oni imaju male plate i moraju da rade drugi posao. KO NECE DA BUDE MILICIONER NEKA ODABERE DA BUDE BOGATAS PA NIJE POTREBO DA RADI DREUGI POSAO. OD KADA JE SVETA I VEKA U MILICIJU IDE SIROTINJA, PA KADA VIDE DA NEKO IMA NESTO VISE ONDA SE DAJU NA POSAO.

  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 07.10.2013 18:26h

    Поделите народу оружје, да се народ сам брани од бандита.

  • stanisa Vreme: 07.10.2013 20:25h

    Po meni bahtost svojom profesijom a i previlegijama koje im daju stranke a prijem u zandarmeriju,njihov ministar sa neresenim kofercetom ,ali dok se ubijaju sami medju sobom moze racunati na nerasciscene racune ali sta sa onim nevinima ,setite se jos se nisu ni ohladila ona dva mladica iz jagodine sto ih je isto zandarm poubijao pa da se nebi otkrilo polio benzinom i zapalio da im nebi vratio dug od 5000 evra.kakav uzas sadizam kod njih A vi gospodo novinari nesto ste se ucutali da pisete ili racunatr vreme brise sve ili vam je zabranjeno da o tome pisete dokle se stiglo ili urednik ne dozvoljava.

  • jocaaa Vreme: 07.10.2013 21:24h

    ja nisam pametan ..ali ovo sto kaze bili nerazdvojni prijatelji..i ovaj ga ubije..meni to ukazuje na prvom mestu na svaleraciju....pa ovaj saznao....neznam..mozda je nesto drugo..ali najpre mi lici na to....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP