Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SLUČAJNO POSTAO SVEDOK SARADNIK

Policajce pobrkao s Lukinim ljudima

Autor: J. Paunović | 24.08.2013 - 23:00:00h | Komentara: 1

„Znam da vas je Luka Bojović poslao da me ubijete. Evo sve ću vam reći samo me pustite”, ovako se policiji obratio uhapšeni Miloš Vojinović iz Beograda, koji je postao svedok saradnik u vezi sa likvidacijom Miloša Vidakovića (29) iz Pančeva i Nikole Bojovića (39).

Luka  Bojović

Luka Bojović

Naime, on nije znao da se radi o inspektorima i pomislio je da mu stariji Bojović sprema likvidaciju zbog ubistva brata.

U stopu pratio Bojovića

- Na snimcima okolnih kamera vidi se da je Nikolu Bojovića nekoliko dana pred ubistvo pratio Ratko M. Koljenšić. Njegov zadatak je bio da vidi da li Bojović baš svaki dan prvo ide u pekaru, pa kod svog oca - dodaje naš sagovornik.

- Sadašnjeg svedoka saradnika gotovo nismo mogli da zaustavimo u priči. Govorio je ko je i kakve uloge imao prilikom likvidacija. Pri takvim izjavama je ostao i kada smo mu rekli da je policija i u pitanju. Bio je zaista uplašen za svoj život - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Prema nezvaničnim informacijama, Vojinović je ispričao ko ga je angažovao da ubije Vidakovića da je neko vreme boravio kod Ratka Koljenšića, koji je bio njegova veza u Crnoj Gori, kao i da su njih dvojica u više navrata išli na planinu Studeno iznad Danilovgrada, gde su vežbali gađanje u metu kako bi se pripremili za ubistvo Vidakovića. Kritične večeri do Budve ga je odvezao Miloš Delibašić, koji je uhapšen u Crnoj Gori.

Nikola Bojović

Nikola Bojović

Svedok saradnik ispričao je, navodno, da je Vidakovićeva likvidacija planirana još dok je bio u Beogradu, ali iznenada je otišao u Budvu i zbog toga je izvršena ispred zidina Starog grada.

Operativna saznanja policije govore da je Vidakovića ubio Vojinović, a sa mesta nesreće skuterom je ubicu odvezao Delibašić, sestrić biznismena Slobodana Šaranovića (75). Nalogodavac ovog ubistva u Budvi, 2. jula, naočigled 500 ljudi je, navodno, njegov kum Strahinja Stojanović, koji je navodno bio intiman sa Vidakovićevom ženom.

Ubica u belom ispalio smrtonosne hice u žrtvu: Miloš Vidaković

Druga žrtva: Miloš Vidaković


Zbog sumnje da su umešani u ubistvo Vidakovića, uhapšeni su Goran Bojanić i Slaviša Novaković. S druge stane u Budvi su uhapšeni Šaranović i Ratkom M. Koljenšić (36) iz Nikšića. Nalogodavac ubistva Bojovića je Slobodan Šaranović, koji je time želeo da osveti svog rođenog brata Branislava. Za ubistvo Vidakovića plaćeno je oko 50.000 evra, a Bojovića oko 30.000 evra.
Poslednji komentari
  • Strasno Vreme: 25.08.2013 00:03h

    Ubica postao svedok saradnik,kuda plovi(tone) ovaj brod....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP