Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KAZNA

Policajci kažnjeni nakon prebijanja urednika!

Autor: | 09.10.2012 - 07:35:00h | Komentara: 2

Povodom hapšenja urednika NIN-a Vladimira Piacuna ispred redakcije ovog nedeljnika 24. avgusta ove godine, direktor policije Milorad Veljović obavestio je glavnog i odgovornog urednika Nebojšu Spaića da je sproveden “postupak utvrđivanja činjeničnog stanja” i da je konstatovano da je prilikom intervencije policajaca bilo “propusta u postupanju”.

Hapšenje urednika NIN-a

Hapšenje urednika NIN-a | Foto: Nebojša Marković

“Protiv dvojice policijskih službenika kod kojih je utvrđen propust prilikom postupanja preduzete su adekvatne mere u skladu sa zakonom”, naveo je Veljović u saopštenju upućenom Spaiću i istakao da su policija i novinari bili uvek u službi države i društva i da ovakav pojedinačan slučaj “ne sme da bude, nije i neće biti slika postupanja policijskih službenika u većini slučajeva”.


Direktor policije saopštio da je bilo propusta u postupanju

Direktor policije saopštio da je bilo propusta u postupanju | Foto: Nebojša Marković

Podsetimo, nakon saobraćajnog incidenta, dvojica pripadnika beogradske policije u civilu su pretukli tehničkog urednika NIN-a, a postupanje policije snimile su i bezbednosne kamere redakcije.

Veljović je dan kasnije na konferenciji za novinare saopštio da se radi o inspektorima Odeljenja za maloletničku delinkvenciju Miroslavu Stevanoviću i Radovanu Bojoviću, da je prepustio slučaj unutrašnjoj kontroli i obećao da nikog neće štititi.
Poslednji komentari
  • daki Vreme: 09.10.2012 08:23h

    cim kaze u skladu sa zakonom, znaci opomena, isprebijaj nekoga , urednik isti nasilnik, svi za primer, i kako je prosao urednik nije objavljeno ya nasilnicko ponasanje.

  • Mika Vreme: 09.10.2012 13:20h

    Upravo gledam video na Youtube, u USA poznatoj po brutalnim policajcima, policajac je suspendovan samo zato sto je pogresno izvadio pistolj na momaka na motoru a da ovaj nije za nista bio kriv. Pa kao je to tamo tako zaista se podrazumeva da ne moze par iskompleksiranih policajaca od Srbije prave zemlju gde moze da divlja ko kako hoce! Naravno ako mere zaista bude po Zakonu a ne kao i sve do sada!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP