Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PODIGAO JORGAN I JOVANU I DAVIDA UBIO U KREVETU

Policajci koji su obavili uviđaj: Jovana je grčevito pokušavala da zaštiti dete od ubice

Autor: Blic.rs | 11.04.2013 - 16:53:00h | Komentara: 0

Jovana Despotović i njen sin David, žrtve masovonog ubice Ljubiše Bogdanovića, ubijeni u istom krevetu. Jovana je Davida držala u rukama, a policajcima koji su obavili uviđaj izgledalo je kao da majka grčevito pokušava da zaštiti sina od sumanutog ubice.

- I Jovana i David bili su potpuno obučeni, u dnevnoj garderobi, izgleda da su tako spavali jer je u kući bilo veoma hladno. S njih je jorgan bio zbačen dopola. Na prvi pogled, izgledalo je kao da je ubica baš u krevetu tražio dete, kako bi ga ubio - kažu u policiji.

Jovana  Despotović sa sinom Davidom

Jovana Despotović sa sinom Davidom

 Međutim, dalje istrage i rekonstrukcija zločina policiju je navela na drugačiji zaključak. Telefonski poziv policiji je upućen iz kuće Despotovića, sa fiksnog telefona, a inspektori koji vode slučaj pretpostavljaju da je upravo Jovana zvala pomoć, i to telefonom koji je bio pored kreveta na kome su ona i David spavali.

- Ljubiša je najpre na vratima ubio Mikaila, koji je pao na pod, zatim njegovu suprugu Milenu, pa Jovaninog supruga Gorana. Jovana je sa sinom spavala sama u drugoj sobi. Sigurno je čula pucnjavu i najverovatnije je ona strgla posteljinu sa sebe i sina, kako bi se dokopala telefona. Pozvala je policiju i viknula da joj je muž ubijen. Tada je ubica i ušao u njenu sobu. Jovana se okrenula ka sinu, kako bi ga zaštitila, ali, nažalost, nije uspela - kažu u policiji.
Jovanu je imala težak život. Rodom je iz Topole, gde je odrasla sa sestrom bliznakinjom, i dve starije sestre po majci. Pre dve godine majka joj je umrla.
- Udala se mlada, volela je Gorana, bila je dobra sa svima u komšiluku, ali su bili sirotinja. Goranov otac je umro pre tri godine, majka mu je otišla u Zrenjanin, oni su živeli ovde sa babom i dedom. Pomagali su im Bogdanovići stalno, Branko je Davida vozio na vakcinacije, Ljubiša ga je voleo. Kako je mogao da ubije dete - pričaju okupljeni rođaci.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP