Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MARINA ANDREJIĆ (44) PROGOVORILA O ZLOČINU ZA KOJI JE OPTUŽIVANA (1. DEO)

Policajci su me batinama naterali da priznam da sam ubila sina!

Autor: IVANA DIMITRIJEVIĆ | 15.04.2014 - 20:00:00h | Komentara: 2

Marina Andrejić (44) iz sela Majilovac kod Požarevca dvaput je osuđena na 20 godina zatvora zbog sumnje da je 22. jula 2010. ubila svog sina Đorđa (13). Apelacioni sud oslobodio je u julu 2012. godine svih optužbi zbog nedostatka dokaza, a ona ekskluzivno za „Alo!“ otkriva užasne detalje iz svog života i događaje koji su doveli do strašne, do danas nerazjašnjene tragedije…

Marina Andrejić

Marina Andrejić sa slikom svoje dece

 

Dever i jetrva imaju veze sa nestankom mog sina Đorđa
(13). Jetrva je klela da se moje dete da rodi bez noge
i ruke i pričala da će mi se kad-tad osvetiti, tvrdi Marina

- Moj život postaje pakao od trenutaka kada sam se udala za svog supruga. Zbog svih problema koje smo suprug i ja imali sa njegovom porodicom, on je postao alkoholičar, a ja nisam mogla sve to da izdržim i postala sam psihički nestabilna osoba. Da nismo imali takav život, ništa od ovoga se ne bi desilo - počinje svoju ispovest Marina.

Ona tvrdi da je ubistvo sina priznala pod policijskom torturom:

Marina Andrejić

- Kada sam stigla kući, ispričala sam istinu, ali mi niko nije verovao. Od supruga dobijam batine, opravdano, i ja bih isto reagovala. Odvode me u policiju, i na moju izjavu, inspektor kaže da je sve što sam rekla smeće i da je bolje da priznam da sam ubila sina. Slede batine od strane policije, psihičko maltretiranje, i tako oni uspevaju da me prisile da priznam ono što nisam uradila.

Iako su joj zapretili da ne sme nikome da ispriča ono što se dešavalo u pritvoru, Marina je sada odlučila da progovori:

- Rekla sam da sam ubila Đorđa, ali samo zbog toga što su me tukli i pretili mi da će mi oduzeti ćerku i odvesti je u dom. Jedino sam svom ocu uspela da šapnem da ja to nisam uradila i on je kasnije svedočio u moju korist - otkriva ova nesrećna žena:

Marina Andrejić

Marina Andrejić

 

Ja znam da ga nisam ubila,
ali sumnjam da neko nešto zna i ćuti, da je oteo mog Đorđa

- Ja znam da ga nisam ubila, ali sumnjam da neko nešto zna i ćuti, da je oteo mog Đorđa. Bratanica mog muža, koja je jedina uz mene, veruje da njeni roditelji imaju veze sa tim, jer smo moj pokojni muž i ja oduvek imali problema sa njima i njena majka je rekla da će mi se osvetiti. Šta da vam pričam, kada su se oni i svog deteta odrekli.

Od kako se udala za svog sada pokojnog muža Dejana, Marina je živela loše sa njegovom porodicom, nikada je nisu prihvatili. Svi ti problemi rezultirali su nestankom njenog sina i smrću supruga zbog alkohola:

- Otac i majka su Dejana oduvek hteli da ožene nekom bogatašicom i da ode tamo da živi. Zbog toga nisu bili zadovoljni kada je oženio mene, mrzeli su me i za njih sam uvek bila kurva. Iako su radili u Italiji i imali para, najbolje su uvek dobijali drugi sin i snaja, a Dejan i ja ono što ostane. Moj muž nije mogao da podnese tu nepravdu i zbog toga se propio - priča Marina, ali kaže da je i pored svega njen Dejan bio divan čovek:
  • Marina Andrejić | Foto:
  • Marina Andrejić | Foto:
  • Marina Andrejić | Foto:
  • Marina Andrejić | Foto:
  • Marina Andrejić | Foto:
  • Marina Andrejić | Foto:
 

Rekla sam da sam ubila Đorđa,ali samo zbog toga
što su me tukli i pretili mi da će mi oduzeti ćerku
i odvesti je u dom

- Dejan mi je često govorio: „Marina, ja imam samo tebe i decu“. Da njegova porodica nije bila tako zla, mi bismo danas bili srećni sa našom decom. Kada sam bila trudna sa Đorđem, moja jetrva je klela moje dete da se rodi bez noge i ruke. Svekar i dever su ubeđivali mog muža da sin koga sam rodila nije njegov.
Marina i Dejan su preko svega prelazili zarad mira u kući:

Marina Andrejić

Đorđe Andrejić

- Kada je Đorđe imao tri meseca, dok sam ga držala u rukama, došao je svekar i izudarao me preko deteta, zato što sam za njega neradnica i kurva. Dejan je ušao u kući, a svekar je vikao na njega da me otera. On to nije želeo. Moj muž je bio veoma osetljiv, zato je samo pio, nije jeo, to ga je odvelo u smrt - kaže nam ova tužna žena i dodaje:

- Molila sam ga da prestane da pije zbog dece, ako neće zbog mene, ali nije pomoglo. Da smo bili jači, možda bismo sada bili svi zajedno.
Ona tvrdi da je kobnog dana sa sinom krenula u baštu, da su se izgubili u šumi i da se povredila motikom, pa je Đorđa poslala po pomoć. Od tada ga više nikad nije videla...

OVDE možete pogledati ispovest Marine Andrejić

Ćerka me ne pozdravlja na ulici
Marina sada živi za svog pokojnog supruga i svoju decu, iako je sama:
- Više nemam ni moju Anđelu. Muževljeva porodica ju je okrenula protiv mene, kada me sretne na ulici neće ni da me pogleda. Ona ne zna da se oni samo svete meni preko nje. Rekli su joj da sam joj ubila brata ili dala nekome, a krive me i za Dejanovu smrt. Ona je mlada i veruje, ali ona ne zna šta ništa od onoga što smo njen otac i ja doživeli od tih ljudi – uznemirena je ova žena jer je izgubila sve.


„Sve što smo imali, pripalo je ćerki i meni. Ja sam pokrenula ostavinsku raspravu, a oni sad ubeđuju moju Anđelu da radim protiv nje. Sve što želim, želim za nju i mene. Stric i strina su sada dobri prema njoj jer žele sve da joj uzmu, a ona je naivna. Jednog dana će valjda shvatiti ko je kakav.


Sa kim god i gde god da je, Marina je psihički sa Dejanom, Đorđem i Anđelom:
- Kada spremam hranu, spremam ono što su oni voleli, ne mirim se sa tim da nismo zajedno. Slušam pesme koje je suprug meni posvetio: „Luckasta si ti“ i „Smej se, smej“ i plačem nad našom tužnom sudbinom.

Sutra: Marina do detalja iznosi svoju verziju o tome šta se stvarno desilo kobnog dana?
Poslednji komentari
  • CIRINELA Vreme: 16.04.2014 07:27h

    Ona je bila na poligrafskom ispitivanju i nije pala. Dever i jetrva nisu bili. Kako je to moguce?

  • BATA Vreme: 16.04.2014 16:17h

    Ovde nisu ni malo jasne stvari ,ali ko je oduzeo život detetu još se nezna . Kako kaže bolje osloboditi dva okrivljena ,nego osuditi jednog nevinog.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP