Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NIJE SE POJAVIO NA SUĐENJU!

Policajci: Viktor Savić nas je psovao!

Autor: D. Ćuruvija | 26.02.2013 - 13:32:00h | Komentara: 2

Glumac Viktor Savić nije se pojavio na današnjem suđenju u Prvom osnovnom sudu u Beogradu u kojem je optužen za ometanje policajaca u vršenju službene dužnosti. Poznati glumac je poslao obaveštenje sudiji Ivani Ramić da ne može da dođe zbog poslovnih obaveza, a kako Alo.rs saznaje on se nalazi van Beograda.

Viktor Savić

Viktor Savić | Foto: youtube

Na današnjem suđenju svedočio je policajac i radnici parking servisa koji su izjavili da im je Viktor pobegao kada su hteli da odnesu njegov nepropisno parkiran sivi mercedes iz ulice Nikolaja Goglja.

- Kada smo hteli da fotografišemo automobil i odvezemo ga, dotrčao je Viktor, upalio auto i pobegao. Viktor nas je psovao kroz otvoren prozor - izjavio je svedok Aleksandar Živanović, vozač kamiona parking servisa.

Svedok Ahmeti Ahmedin izjavio je da je njegov posao da stavlja kandže na točkove automobila koje odvoze, a da ih je taj dan Viktor Savić sa dvojicom prijatelja vređao i psovao dok su pokušavali da mu odvezu automobil.

Policajac Zoran Živanović, koji je krenuo da fotografiše automobil, izjavio je da su dvojica Savićevih prijatelja vikala ''Beži, beži!'' kada su krenuli ka njegovim kolima, što je glumac i učinio, a da im je kasnije uputio razne psovke kroz prozor svog automobila.

Savićev advokat Momir Bulatović izjavio je da nema dokaza da je njegov klijent kritičnog dana ometao policajce u vršenju dužnosti.

Završne reči zakazane su za osmi mart, kada bi trebalo da bude izrečena presuda.

Sporni događaj, u kojem su, osim Savića, učestvovali i njegovi prijatelji Čedomir Mitić (31), bivši profesor “Megatrenda” i Nikola Tasić (30), desio se 5. maja 2010, kada je pauk hteo da odnese “mercedes” parkiran na pešačkom prelazu u ulici Nikolaja Gogolja.

Poslednji komentari
  • mm Vreme: 26.02.2013 17:56h

    A trebali bilo kakav komentar na bahatost nazovi javnih licnosti? Oni su u poslu, seljak nije on se mora javiti na sud, nikoga nepita da li se plasi kao "navijac" Uros.

  • 007 Vreme: 26.02.2013 21:23h

    hahahha....da mi je bilo videti tu scenu...:))))

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP